Svadba v hoteli Therma v Dunajskej Strede. Mali ste ju niektorá tu?

Profilova fotka
Ahojte, Babenky nemala niektorá z Vás svadbu v hoteli therma v Dunajskej?
Odpovedať
Ahoj, nemám svadbu tam, ale v Lehniciach (zatial to tak vyzera). trosku odbočím od témy a chcem sa ta opytat, nakolko som sa sem len nedavno dostahovala, ci by si mi vedela v ds a okoli odporucit nejaku kozmeticku a kadernicku,.
Odpovedať
ahoj katuska, nemala som tam sice svadbu, ale dostali sme svadobny dar - wellnes vikend v hoteli Therma a zhodou okolnosti tam bola akurat svadba. a kedze sme mali tesne po tej nasej, boli sme len nakuknut, ako to v takom hoteli vyzera... a vyzeralo to naozaj pekne a pôsobilo to velmi luxusne vzhladom na celkovy interier a exterier...
Odpovedať
katuska, kiskifli bude mať svadbu v hoteli Therma, skús jej písať cez IP, ak potrebuješ info. barborav - ak chceš môžem ti dať kontakt na moju kaderníčku v DS, ja som s ňou spokojná.
Odpovedať
no, to by som bola rada.. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Čafte nevestičky, zuzanda ďakujem za typ. Barborav - v DS nemám známu, ale v okrese Galanta Ti viem poradiť aj kozmetičku aj kaderničku..... Ako ste na tom s prípravami? Kedy je dň D ? :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka 35 - ten hotel sa veľmi páči aj mne, len neviem, že ako sa snimi dá dohodnúť a či by nás to nevyšlo veľmi draho.... :-( Dúfajme, že nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, no ako ste na tom s prípravami?????:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?