Svadba v hoteli Dukla

Ahojte, chcela by som sa niečo spýtať ohľadom svadby v Dukle. Ak tu niektorá z vás mala svadbu mali ste 3 chody? teda polievka + hlavné, ďalší chod a potom švédske stoly? lebo nám bolo povedané že oni druhý chod nedávajú iba jedno jedlo s polievkou plus môže byť predjedlo ak chceme a potom už iba bufet...no mojim rodičom aj svokrovcom sa to nepozdáva, že nás budú ľudia ohovárať lebo budú hladní, jednoznačne chcú aj druhý chod. Tak teraz neviem či nás oblbli alebo čo? veď keď platíme 28 eur na osobu tak by sme si to mohli dať aj ako chceme nie? Prosím naozaj mi napíšte ak máte skúsenosť, svadba sa blíži...
Odpovedať
Profilova fotka
my tam budeme mat svadbu v auguste...budeme mat polievku+druhé jedlo a potom uz len svedske stoly....prevadzkar nam hovoril, ze niekto dava aj medzi tym jedlo....takze by to malo byt ok...skus sa ho nepytat, ci davaju alebo nedavaju, ale rovno mu povedz, co a ako chces...a uvidis co ti povie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anaviiik akoze v akom meste? Nemyslim si ze to je jeden hotel dukla v sr
Odpovedať
@evkacik5 v Prešove... a oki asi to budeme musieť tak poriešiť
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 no ked si das kurzor na jej foto, tak si mozes pozriet v akom meste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anaviiik @janka870 pozrela som si fotoblog autorky spravy, predtym ako som sa to spytala... priznavam tu otazku som polozila provokacne...:-D proste nebola tam nejaka slovenska dedina spomenuta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 No neviem, ale je tam napisane, ze svadba bude v Presove aj okres tam pise :-) A pisalo to tam aj ked som reagovala na autorkinu otazku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka870 ja som myslela uvedene miesto v otazke, nie vo fotoblogu....trosku si potrpim na presne vyjadrovanie...ale nechajme to tak nechcem sa hadat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkacik5 jaj vo fore myslis :-D ja som si tiez pozrela najprv, ze ktore mesto....:-) ale urcite sa s tebou nehadam, sak len diskutujeme ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?