Svadba v hoteli Čingov, Spišská nová Ves. Máte info?

kocky kto mal svadbu v tomto hoteli v tejto sale??? nejake info?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
x-) jeeee vdaka, my to mame uz rezervovane a neviem o nikom kto tam mal svadbu, tu citam iba o flore, tak vdaka za nazor 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
akuu???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Cingov ma velmi peknu salu. Ako videla som to tam vyzdobene pred svadbou a vyzeralo to tam nadherne. Ja som si vybrala floru kvoli pristupu prevadzkarky. Ale pokial je na vas mila, tak to bude v pohode na cingove ;-).
Odpovedať
no dufam, ze bude vsetko ok :-. Hotel Cingov sme zvolili kovli kapacite kedze sme sa obavali ze sa do 100vky nemusime vojst :-N Malajana pozerala som si tvoj album krasni ste boli ;-) tak vela stastia!!!!!! odkial ste zohnali fotgrafa??
Odpovedať
Urcite bude ;-), Na Cinogve je krasna sala ;-) ;-). POznam spokojne nevesty ;-) A dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Fotografa sme mali Pala Bigosa. Bola som s nim spokojna.
Odpovedať
dakujem ;-)
Odpovedať
Jedna nevesticka tam mala sadbu mozes mrknut na vyzdobu aku tam mali: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
pekne pekne, to som uz videla :), ale toto je Park hotel
Odpovedať
pardon, zle som to doplnila. ale je to pekne ;-).
Odpovedať
Mile slecny a panie, do mojho albumu som dala fotky z nasej svadby v kongresovej saly hotela Cingov. Vobec nelutujeme nas vyber saly, bolo to skvele. Co sa tyka cien, pristupu, stravy, nemam vobec ziadne vyhrady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte babenky ... bude mať teraz niekto svadbu v Hotely Čingov v kongresovej sále???
Odpovedať
Ahoj :-) My budeme mat ale az v oktobri
Odpovedať
ahojte nevesty, nepoznate nahodou skupinu neon plus - pavlik? vraj hravaju po svadbach v okolo SNV a PP
Odpovedať
ja som tam bola na svadbe kamaratke,z vonku nevyzera najkrajsie ale dnu je to pekne.Sala sa da pekne vyzdobit.
Odpovedať
zuzulka: neon som mala na svadbe. hravaju po svadbach.
Odpovedať
Ahojte. Kolko stoji menu na osobu? A kolko sa plati zaloha? Nevie mi prosim vas niekto povedat?
Odpovedať
ahojte nema dakto fotky co mal na cingove svadbuu dakuej,, ak amte poslite mi meila dikk
Odpovedať
Ahojte baby...je tu nietko kto mal svadbu v Cingove teraz niekedy? Boli ste spokojní?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Baby kto vam robil vyzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte .. my sme mali na Čingove svadbu 05. júna. Boli sme úplne spokojný. Nemali sme žiaden problém. Ako sme sa dohodli tak sme mali. Mne výzdobu robila kamarátka z Popradu. Za menu na 1 osobu 3 chody sme platili 23 eur. A záloha sa neplatí. Do predu sa platí len prenájom sáli, ktorého cena závisí od počtu ľudí. Ak chceme nejaké foto pošlite mi e-mail do IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, vsade citam len o kongresovej sale. No viete mi niekto nieco povedat o tej restautacii dole (je to tiez v hoteli). Ako to tam zvladaju, ked maju akciu aj hore v kongresovke aj dole v restauracii? My mame objednanu tu restauraciu a planujeme 70 ludi, no mam obavy, ze to bude male...co vy na to?Dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte všetky, ktoré ste mali, alebo ešte len budete mať svadbu v tejto sále. Chcem sa opýtať ako ste riešili menu a čo by bolo vhodné tam vybrať, aby sa dalo väčšine ľudí vyhovieť. Čas sa pomaly kráti a ja mám dilemu ako to poriešiť.
Odpovedať
@marianica my budeme mat asi tiez tak 70-80 ludi...povovdne sme mali zajednanu dole restauraciu, ale tam je viac veci, co mne nesedeli...tanecny parket je tak ako keby oddeleny, je tam rovno vchod do kuchyne....my chceme okruhle stoly a to mne pride, ze by sme tam boli velmi natlaceni. Nakoniec sme to zmenili a ideme hore do kongresu a som spokojnejsia....kapela bude mat svoj priestor, ludia sa nebudu tlacit. Nam povedal riaditel, ze ziaden problem nie je s obsluhou a vydajom jedal ked maju akcie aj v restike aj v kongrese, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku :-)
Odpovedať
@iwka87 ahoj. Podla mna mas este dost casu. Stacilo dat vediet tak tyzden-dva dopredu. My sme uvazovali medzi teplymi bufetmi a trojchodovym menu. Nakoniec sme vybrali trojchodove menu (bolo to o dost lacnejsie) a bol to velmi dobry vyber, co sa zistilo az na hostine, lebo kazdy pekne sedkal a bol obsluzeny (inak obsluha na 1*) a neviem si predstavit, ze by sa vsetci hladný naraz vybrali k tym stolom po bokoch a zacali si nakladat...bol by to zmatok a nevyhodu by mali menej mobilní a deti. A ktovie ci by nejaky tanier aj na zemi neskoncil (okrem toho na privitanie :) Mali sme hlavnu veceru s polievkou okolo 19.00 (tusim 3druhy masa, priloha + slepaci vyvar), potom okolo 22.00 bol rezen (ja som uvazovala nad pecenou kacicou, kapustou a knedlou, ale nakoniec zvitazil rezen) a okolo polnoci sa podavala kapustnica. Vsetko sa pekne popapalo a nikto neostal hladní. Som rada, ze neostalo ani kopu nezjedeneho jedla. Okrem toho boli na stoloch kolace, slane pecivo, ovocie a po 22.00 sa dali na stol studene misy (asi pre 40ludi - mali sme 66, ale ratali sme s tym, ze vsetci jest nebudu a ze niektori museli odist skor).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, je tu nejaká ďalšia nevestička, ktorá môže dať recenzie ako je to za poslednú dobu (aktuálnejšie roky) ? :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?