Svadba v Hoteli Baronka v Bratislave

Ahojte, dovoľte mi podeliť sa s Vami s mojimi zazitkami so svadbou v hoteli Barónka. Moje kamarátky mi odporučili Barónku, ze s nou boli spokojne. Ale Barónka prekonala všetky moje ocakavania. S takým milým a ochotným prístupom som sa už dlho nestretla. Casnici okolo nás behali ako "s vrtuľou v zadku". O všetko sa postarali do piatej ráno. Ja som tri krát stratila kartu od izby (za co sa hanbím), ale nikto nič nepovedal a ochotne mi vybavili novu. Jedlo bolo vynikajúce a bolo ho hrozne veľa. Na druhy deň všetko krásne pobalili a milo sa s nami rozlucili. Tento rok som absolvovala aj iné svadby a mozem povedať, ze naša mala najkrajšiu výzdobu, najochotnejsi personál a najlepšiu atmosféru, co vraveli viacerí, ze naša sa im pacila najviac. Prevádzkari boli veľmi ochotní a ustretovi, všetko nám pred svadbou viac krát vysvetlili, co sme sa dokola pýtali a zabezpečili bezchybný priebeh svadby. Aj vďaka kolektívu v Barónke sa naša svadba stala najkrajsim dnom v našom živote.
Odpovedať
Suhlasim. My sme mali na Baronku tiez len dobre referencie a sami sme ten priestor zvazovali, no napokon sme sa sa rozhodli pre iny. Ale pan prevadzkar sa s nami ochotne stretol, porozpraval, dal ku vsetkemu info a este nam aj zaplatil drinky.
Odpovedať
Aj nám vždy dali kavicky a nealko, milí prevádzkari :)
Odpovedať
a viete mi povedat asi kolko to tam vyslo na 1 osobu? pripadne kolko sa platilo za prenajom saly? dakujem
Odpovedať
Ahojte, takže my plánujeme svadbu v júni, už máme zajednanú sálu práve v Hoteli Barónka. Musím povedať vyzerá to tam veľmi pekne a zároveň aj kolektív zamestnancov urobil na mňa veľmi dobrý dojem.. Minulý týždeň sme mali už aj stretko s osobou, ktorá ma svadby na starosti. Ochotne s nami všetko prebrala, ponúkla nám rôzne farebné variácie a s radosťou mi pomohla s konečným výberom, nakoľko ja som veľmi nerozhodná, začo ďakujem. Zatiaľ mám z Barónky dobrý pocit a tak verím, že sme sa rozhodli správne...:-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte nevesticky @sjusana @sandra922, prave si citam ponuku z Baronky a v cene na osobu maju prvy, druhy a treti chod (ak som to dobre pochopila ze je to v tej cene cca 35€ za osobu)a moznost doobjednat polnocnu kapustnicu, naskyta sa mi otazka, neviem si to realne predstavit okolkej budu podavat napr druhy a treti chod ked este mozem doobejdnat aj kapustnicu, ak mam napr. obrad o 15 tej tak okolkej budu podavat jednotlive chody? a ak druhy a treti chod pisu ze studeny a teply bufet, kolko tam toho daju, to tym myslia svedske stoly?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?