Svadba v chate Jazmín na Duchonke. Aké máte skúsenosti ?

ahojte dievcata, prosim vas, mate niektora skusenosti s konanim svadby v chate jazmin na duchonke?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja sice konkretne nemam skusenost s chatou ale co viem tak si to tam v celku chvalili. Viem, ze niekto zo znamych tam bol na svadbe a celkom sa im to tam pacilo. A kedy mas svadbu?
Odpovedať
mam to az v septembri, ale miestnost hladam uz teraz, mam pocit ze s ostatnym sa nemusim ponahlad. moji rodicia to tam zjednali a ja neviem ani ako to tam poriadne vyzera, kedze uz tam nebyvam a skusila som poziet na nete a podla tych obrazkov co su tam zverejnene sa mi to az tak velmi nepozdava, tak preto som sa tu chcela spytat, ci tam niekto nemal svadbu alebo sa tam nezucastnil, aby som pripadne mohla argumentovat rodicom :) chcem mat totiz svadbu trosku na urovni, nie v jedalni alebo kulturnom dome a som trosku zaskocena aktivitou rodicov
Odpovedať
Profilova fotka
eufra Re : Ahoj i jasom mala mať svadbu v sept.ale 16,len sa to zmenilo na 26august ;-) Na Jazmíne som bola veľa krát, robia tam pekne oslavy a svadby, maju taky zvyk že mladomanželom pripravia polienko a butete ho musieť píliť spoločne. Nemáš sa čoho obávať na Jazmíne je dobre a clkovo majú dobrú povesť, a vňtšina sú všetci spokojní. Gratulujem k dobrému výberu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
ten Jazmín by zaujímal aj mňa? Kto ma referencie alebo fotky?
Odpovedať
nemáš nejaké foto, lebo ja som našla len fotky, ktoré su asi ešte zo socializmu alebo čo :-) Tiež by som potrebovala nejake info, ktoré sa týka ubytovania tam.
Odpovedať
vieš, čo-to dokáže zrejme aj výzdoba... asi to treba vidieť na živo (ale som mimo SR), ale bola som zvedavá či jednoducho hneď z prvého pohľadu nemá návšteva dojem, že fuj - späť v pionierskom tábore. @postreh: Vieš to porovnať aj s inými podobnými zariadeniami na Duchonke? Slniečko, Duchonkaland... alebo čo ja viem čo - jednoducho niečo, kde sa dá aj nájsť ubytovanie...
Odpovedať
tu je fotka, ktorú som našla... teda nič moc :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?