Svadba na Zahori aj s ubytovanim

Ahojte, je tu niekto kto mal alebo sa chysta mat svadbu niekde na Zahori? Som bezradna :-( problem je ten, ze svoju rodinu potrebujem ubytovat a najlepsie keby to bolo priamo tam, kde by sa konala svadba, lebo polovica mojich hosti maju deti, co znamena, ze by mi polovica hosti odisla uz okolo 20h kvoli detom :-( co je pre mna teda nepredstavitelne... pozerala som Zochovu chatu, vyzera to nadherne, ale ked pozeram tu cenu, tak uz len to ubytovanie na jednu noc mi pride vela... :-| a tiez za hostinu ziadanu riadne peniaze.. viete o niecom aspon trosku lacnejsom a peknom zaroven? Dakujem za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacorsita zochova chata je super krasna aj ked ja si tamsvadbu neviem predstavit. Pozri hotel sv ludmila skalica
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali v Bašte Pajštún, tiež tam majú krásne priestory a ubytovanie priamo v areáli podľa niekoho sú drahý, no myslím si, že za to, čo ponúkajú a aké služby poskytujú to je akurát tak primerané My sme boli nad mieru spokojní so všetkým čo nám Bašta poskytla.
Odpovedať
Ahojte, podobne hladame miesto na svadbu pre cca 55 ludi a aby tam bolo aj ubytovanie, kvoli detom. Nejake sme nasli, len to su take priestory, kde by mohli byt v jeden den dve svadby a to nechceme.
Odpovedať
Ja odporucam Hotel Spark na zahori plavecky stvrtok
Odpovedať
@juliet86 tam je to pekne, ale izby su drahe :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?