Štýlový priestor na svadbu 3 v 1 v Bratislave?

Ahojte potrebujem najst vhodny stylovy priestor na sobas (idealne zahrada) fotenie a hostinu, pripadne ubytko. Mam predstavu nieco ako kastiel, zamocek alebo pod. skratka stylove pre tak cca 80 ludi idealne s okruhlymi stolmi a terasou kde by sa dalo vychadzat z hlavneho priestoru. Lokalizacia tak do 100km od BA. Prosim pomozte ....
Odpovedať
Profilova fotka
Studene, smolenicky zamok, limbach, cerveny kamen
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Arcadia, Bratislava - je to v starom meste, urcite sa tam zajdi pozriet, maju nadherne miestosti - stylove, naaadherne, jedna miestnost je vo vnutri (kukni do mojho pripravneho albumu), druha miestnost je vonku (teda zasklena), ta je tiez prekrasna, mili personal, velmi ochotni, da sa s nimi dohodnut aj na cene ... atd. Manazer pan Pito je zlaty clovek. Naozaj stylovy priestor na stylovu svadbicku ;-) A 80 ludi sa tam myslim zmesti. Ak potrebujes este nejake info, napis mi do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: laruska mrkni sa na svadobny album nevesty "basulik"...ta mala cosi take http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
jo basulik to mala ako v rozpravke ;)
Odpovedať
Profilova fotka
laruska - tak napr. aj kastiel v Cerenanoch je vhodny na obrad + hostinu ale na ubytovanie sa tam zmesti iba do 20 ludi....
Odpovedať
Profilova fotka
laruska- este som zabudla napisat, ze je to aj idealne, pekne, miesto na fotenie
Odpovedať
kocky dakujem ;-) ak vas este nieco napadne dajte vediet..... :-) inak o vsetkych tychto miestach viem, ale vzdy su tam nejake problemy a zadrhel preco nie ....ale aj tak vdaka to janocka: ako daleko su cerenany ?
Odpovedať
Profilova fotka
laruska - nooo, nesplna to tvoju poziadavku do 100km, je to 160km podla stranky www.viamichelin.com
Odpovedať
Ahoj lauruska...pri nitre v beladiciach je park hotel tartuf...cenovo neviem ako sa pohybuju ale myslim ze by sa Ti to mohlo pacit...maju tam aj ubytko...vela stastia!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?