Sála v Prešove pre 40 až 50 ľudí

Ahojky..tak priamo k veci, prosíiiim vás nevesty z PO nemáte nejaký typ na sálu cca 40- 50 ľudí? (niečo lacnejšie) ja už googlim a vyvolávam od rána :-( :-( A nemáte skusenosť s reštauráciou Eden v Ľuboticiach? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste Šariš park
Odpovedať
Skusala som nic z toho . Hladam skor nieco lacnejsie.. 17e na osobu ponukaju v rest Eden . Asi uz nic lacnejsie a zaroven aj pekne v PO nenajdem vsak?
Odpovedať
@gabikova lacnejsie byvaju internaty a jedalne. napr. Sou drevarske pri dopr.podniku, internat pri priemyslovke na rohu sabinovkej a duklianskej, hotelovka -pod brankou pri florianovej ul, na budovatelskej modra jedalen al jedalen mayo,...to len zopar,co som ja obehala al mi boli doporucene, dalej urcite je nieco i na solivare,sekcove,ci sidl III, pripadne mozno nieco naokolo vo velkom sarisi,ci kapusanoch,... Restauracia ma/by mala mat/ krajsie prostredie,wc,..ale zalezi od konkretneho miesta...
Odpovedať
Kongresová sála reštaurácie Mladosť... na toľko ľudí akurát a tiež cena okolo 17€ (podľa toho, aké menu si vyberieš)... sála je po rekonštrukcii, pozri fotky na ich stránke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova neskusala si restauraciu Spirit? neviem sice kolko tam chcu na osobu, ale je tam pekne a da sa vyjst aj vonku...
Odpovedať
noo spirit mam nejak v zalohe kedze tam chodim obedovat..ale dakujem za info tu mladost asi pojdem zajtra kuk.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova vraj na solivare v sporte je cena na osobu okolo 15eciek.. tam su dve saly, jedna vacsia a druha mensia, tak skoc aj tam pripadne :)
Odpovedať
A cisto naaahodou neviete ake by boli ceny na osobu v Carpediem resp (doubletiffany) ? Dozvedela som sa ze mi ich letna zahrada kapacitne bude akurat a v pripade zleho pocasia ma vedia presunut dovnutra . A za prenajom priestorov by sme neplatili. Tak ci nahodou neviete nieco viac?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na svadbe v Tratorii, vonku v zahrade, kde bolo cca 50-60 ludi, krasa, vsade sviecky, jedlo super, bolo to naozaj velmi pekne :-) keby som mala mensi pocet hosti, urcite by som to zvazovala :)
Odpovedať
jetotu a prosim ta mozes mi aj prezradit ako vas to vyslo financne? tratoriu by som brala aj hned ale je to tam strasne drahe :-(
Odpovedať
Ahoj, ohladom Edenu, bola som sa tam pozriet a velmi ma to neoslovilo a uz vobec to, ze letna zahrada je uzatvorena pre stamgastov, jedine za priplatok, neviem ci si dobre pamätam 200eur, ju otvoria. My budeme mat v Mladosti ale v restauracii lebo mame vela ludi, ale ta kongresova sala sa nam tiez velmi pacila, vysoke stropy...a cenovo v pohode mne vraveli cca 20eur na osobu.
Odpovedať
Ja som počula že Modrá jedáleň je pekná, ale nič bližšie o tom neviem, a ten Spirit je fajn len my máme veľa ľudí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak zistila som ze spirit je kapacitne do 90ludi, cena na osobu 10e. prenajom miestnosti sa neplati :-) Plati sa len casnik po 22hej hod na hodinu 3e! Pekne priestor plus terasa a nefajciarsky salnik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova ahoj restauracia sport, 17e/osoba stravna jednotka v cene mas aj vyzdobu saly, je tam viacero miestnosti aj pre 40 :)
Odpovedať
ano viem, ten nestastny sport :-S velmi sa mi to tam nepozdava tie biele komacke steny :-x Ale dnes ideme kuk na tu malu miestnost niekde hore tam som to este nevidela tak mozno.. Ale spirit je super! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova Ahoj,v modrej jedalni to vychadzalo na nejakych 17 eur na osobu,ked sme sa boli pytat.Maju pekne priestory,dobre varia a su tam prijemni ludia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?