Reštaurácie v Leviciach

Ahojte, má niektorá z Vás svadbu v Lv, restaurantilcafe, v Atome? A Levičanky, ktorá, kde, kedy, čo máte, poraďme si...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj silvinaka, my mame svadbu v pereci 25.8.2012..povodne sme mali mat v astrume, ale to skoncilo velmi zle..ten perec sa nam zatial velmi paci..kedy mate svadbu?
Odpovedať
@ma.tu.s.86 ahoj.. my máme až 10.11., tak ale už prípravy začali., budeme mat dost hostí, takže sme aj my špekulovali aj nad astrumom, priatel bol za, ale mne to nevyhovovalo, a potom nám známy začali hovorit skúsenosti, tak naštastie to vzdal. Tebe sa to už blíži, budete mat v kostole alebo na úrade? už máš všetko vybavené?
Odpovedať
Profilova fotka
v kostole by sme chceli. zajednane uz mame vsetko, ale detaily som zatial neriesila..a hlavne mam strach z toho kostola, aj tam ziadaju take veci aby od toho cloveka len odradili..a hlavnu dilemu mam ze netusim kde sa budeme fotit... na hrade nechcem fotky, to ma kazdy druhy levican..a ak bude prsat tak sme uplne nahrati :-( vy mate co vybavene?
Odpovedať
no my máme sálu, fotgrafa, kameramana, fotografa, hudbu a sterjšiu zajednané... ešte riešim výzdobu... budeme mat na mestkom., tak dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca :) ...šaty si budúc týžden doriešim, obručky netuším kedy, kde a aké... a tiež špekulujem neaké peké miesta na fotenie, ale aj fotograf hovoril, že tu v lv je to ťažšie, a zase na neaký väčší presun nebude čas velmi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?