Reštaurácia Gladiátor v Košiciach

Profilova fotka
Prosím vás pekne, má niekto skúsenosti s reštauráciou Gladiátor v Košiciach. Zháňame totižto sálu na svadbu a zablúdili sme aj tam, je tam celkom pekne len sa chcem opýtať či tam náhodu niekto nebol na svadbe a nevedia ako varia, aký majú prístup a tak. Ďakujem za všetky príspevky a diskusiu :-)
Odpovedať
Ahoj kamoska tam bola na svadbe a nevedela si to vynachvalit, varia vraj vyborne, a zameriavaju sa len na oslavy a svadby :-)
Odpovedať
Ahojte, nemáte viac informácií ohľ. tejto reštaurácie? Neviem nájsť ich internetovú stránku :-( Nemá niekto nejaké foto? Ďakujem :-)
Odpovedať
Vraj je uz zrusena... tak nic z toho :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
prečo si myslíš, že je zrušená?
Odpovedať
@siarra_kiar Ahoj, mi budeme mat teraz u nich svadbu, takze urcite viem, ze nie je zatvorena alebo zrusena. Je to tam u nich pekne, aj velka priestranna miestnost a vyhodou je ze je tam hned aj parcik, kde sa da sadnut.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je tam draho ja som rozpravala stou pani je to pekne ale aj dost tmave . a tie schdoy nie kazdemu vyhovuju , moj nazor
Odpovedať
Reštaurácia Gladiátor Jazerná 1829/1, 04012 Košice - Juh Tel.: 0917 561 130 My sme sa tam tiez boli pozriet, napokon sme si vybrali ine miesto, ale nebolo to tam marne... V zapisnicku mam poznamky z tej navstevy: 250 EUR prenajom na neobmedzene dlho 100 EUR vyzdoba od 22:00 7 EUR/ casnik/ hodina (potrebni 3) couvert 1 EUR/ osoba
Odpovedať
Profilova fotka
Axelina a kedy v juni plánujete svadbu v Gladiatore. Aj my sme si totižto vybrali tuto sálu a tiež budeme mať svadbu v juni :)
Odpovedať
@siarra_kiar ano mi budeme mat 1.6. svadbu. Je to tam sice tmavsie, ale ked som sa pytala na inych miestach tak sme mali poplatky za take blbost,ze sa mi rozum zastavil. A vy kedy budete mat???
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať 22. juna. Mne sa to tam velmi pačilo, boli sme sa pozrieť aj ked mali nastreté na inu svadbu a bolo to pekné. Tak sme sa rozhodli pre túto sálu a tešíme sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@axelina My budeme mať 22. juna. Mne sa to tam velmi pačilo, boli sme sa pozrieť aj ked mali nastreté na inu svadbu a bolo to pekné. Tak sme sa rozhodli pre túto sálu a tešíme sa
Odpovedať
@siarra_kiar ano?? Ja som to videla len cez fotky, myslim to prestretie. A aku si zvolila vyzdobu. Ja nad tym rozmyslam stale, lebo som mala vyhladnutu inu miestnost kde sa mi hodila zeleno-hnedo-kremova, ale tu to nemozem dat. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?