Priestory -> ZA - BY

Ahojte, neviete o nejakých vhodných priestoroch pre cca 80 ľudí medzi ZA a BY, respektíve v ich blízkom okolí? Ďakujem za každú odpoveď :-)
Odpovedať
@majovasvadbicka ahoj aj ja mám podobný problém ako ty. Podľa recenzií som vyzistila zatiaľ len toľko, že si chvália v ZA celkom hotel Slovakia, Kultúrny dom v Závodí, Villu Nečas a El Toro, Ja som dala podobnú otázku vo fóre, ale zatiaľ takmer nik nenapísal. Pozri prípadne v starších diskusiách. Ja som písala mail do Villy Nečas a KD Závodie. Z Villy nečas mi ochotne napísali a poslali mi aj cenovú kalkuláciu, rozmiestnenie stolov a kopec ďalších info.
Odpovedať
@pohankacoskorospalka ja som na hotel slovakia nepočula dobrého slova a sestra praxovala v kuchyni a povedala, že by si odtiaľ nedala nič :D a ako ťa vyšla villa nečas, ak to nie je tajné?
Odpovedať
mne sa hotel Slovakia tiež nepozdáva. Villa Nečas nám dala približný rozpočet na 80 osôb čosi vyše 4000euro za hostinu. K tomu ale este treba pripocitat korkovne a pod. My sa zatiaľ snažíme nájsť lacnejšiu variantu. Aj keď neviem ako sa teraz pohybujú ceny za svadobné menu.Podľa fotiek sa mi veľmi páči výzdoba v kulturáku v Závodí, zatiaľ mi neodpísali na mail, takže neviem koľko by to vyšlo tam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@karol666 žiaľ, to je pre nás ďaleko, ale dakujeme za tip :)
Odpovedať
Ahojte chcela by som vam odporucit KD v Rasove. Je to asi 6km od Bytce. Novozrekonstruovany, idealny na svadby aj pre 100 ludi. Mozna vyzdoba, obsluha, catering. Za velmi prijatelnu sumu, prave pre vacsiu vzdialenost od mesta, ale 10 min. jazdy sa za tie usetrene peniaze oplati. :-)
Odpovedať
@hankafurendova žiaľ KD v Rašove sa prenajíma iba sála a na všetko ostatné je potrebné nájsť niekoho, kto to zabezpečí, takže sme túto variantu zrušili, ale dakujeme za tip :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?