Poraďte pekné miesto - Trenčín, Bánovce, Topoľčany

Profilova fotka
Ahojte, viete niekto poradit nejake pekne miesto na svadbu v okoli: Banovce nad Bebravou, moze byt aj Trencin, Topolcany, Trenc. Teplice, Partizanske a okolie...?? Chcela by som svadbu vonku... ale tiez mat moznost, ak bude prsat-svadba dnu..:) Hosti bude cca 90. Dakujem moc za kazdy tip.
Odpovedať
škoda, že budete mať 90 hostí. Ináč by som ti poradila parkhotel na baračke v trenč. tepliciach. My budeme mať svadbu tam a budeme aj vnútri, aj vonku :)
Odpovedať
Profilova fotka
A tam je aka kapacita? Ja som im totiz davnejsie pisala, ale odpovedali mi, ze mam prist nazivo a vsetko mi povedia... Este som tam nebola, lebo pracujem v BA, zatial som tam nemala cestu..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Kursalon Tn.Teplice, my sme tam mali v aprili svadbu, jednoducho super ! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@levandulova20 gazdovský dvor Trenčianska Turná.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, v Parkhoteli na Baracke mame kapacitne limitovane priestory. Priestory urcite treba vidiet, tazko sa to opisuje. Civilne obrady robime v altanku na terase, ta je k dispozicii aj pre hosti pripadne na grilovacku. Hostina je v konferencke a na zimnej zahrade. Ak pracujete v BA, ozvite sa mi. Som na hoteli aj cez vikend, pripadne kedy Vam to vyhovuje. Pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
@levandulova20 bojnice :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkachristian @marketingbaracka budem sa musiet ist pozriet do tych trencianskych, aj nad Kursalonom som rozmyslala, ale veru treba to vidiet nazivo. Na fotkach vypada velmi pekne. a ten Gazdovsky dvor som tiez uz pozerala, aj tam sa chystam nazivo :D A Bojnice su uz daleko, musime to tak naplanovat, ze aspon ,,moja,, polka hosti bude moct spat doma, lebo ubytovat 90 hosti by bolo brutal...
Odpovedať
Profilova fotka
gazdovsky dvor v turnej
Odpovedať
Profilova fotka
@levandulova20 Trenčianskymi Teplicami nic nepokazis. Poznam tu lokalitu do najmensieho detailu a dokonca je bohata i na portrétne svadobné fotografovanie ci uz interiér alebo exteriér.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vsetkym za tipy... Este ak by niekoho napadlo nieco ako pekny kastiel, kde je aj park, zahrada,.. nieco, kde by sa byt aj vonku,.. nieco romanticke:)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne ti odporúčam reštauráciu FATIMA v TN. Ja som tam mala svadbu (viď fotky môžeš kuk), bola som tam na svadbe niekoľko krát, naposledy pred 2 týždňami a to podotýkam, že je to tam teraz ešte skvostnejšie, ako keď som mala svadbu ja. Nádherné priestory, vo vnútri či vonku terasa, super výhľad, nevidela som krajší priestor na romantickú svadbu. Čo sa služieb týka, maximálna spokojnosť. Každému doporučujem vidieť, ale hlavne tam zažiť svadbu. Zrovna teraz, na poslednej svadbe, nevestina mama si nevedela vynachváliť, keďže prvá dcéra mala sobáš pred rokom v Gazdovskom dvore, a povedala, že je to 100 a 1.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Uz som vsetko videla, ale nic, co by som chcela som nenasla...:( poradte este nieco zaujimave, prosiiim
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, jej tak to je skoda, a kde vsade si bola? dufala som, ze nieco objavis aj pre mna :-)
Odpovedať
Chateau mignon dubnica nad vahom...rozpravka
Odpovedať
Profilova fotka
@adado79 no bola som pozriet ten Gazdovsky dvor,,, vnutri to nie je take zle, ale zvonku... vsade okolo tie servisy a autopredajne, to by boli fotky,,, A ja som chcela aspon cast svadby, ak nie celu, vonku... Neviem, mozno v poslednom pripade zvolime toto.. Este sme boli pozriet kastiel Kocovce... ale je iba pre 50 ludi... ten je krasny, aj zahrada... a navyse asi nebude buduci rok v prevazdke, ale nevedia ako dlho a kedy... Ale ak ma niekto svadbu tento rok, odporucam, krasne.... No a boli sme pozriet aj Planinku, do toho som davala nadeje, lebo som chcela vlastnu vyzdobu, svadbu vonku.. ale to sa mi nepacilo. Bolo to velmi osarpane, stare, skoda... Fatima sa mi velmi nepaci, Kursalon neviem sa rozhodnut, moc taky styl nemam rada, pride mi to take Sturovske, ako ta siet kaviarni v BA... A dalej netusim....
Odpovedať
Profilova fotka
@levandulova20 joj tak to mi je luto a skusila si tie Klobusice? tam je velky park
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, doporučujem Vám niečo presne v strede, Hotelinovec, kapacita ubytovania je 90 osob, vieme spravit aj obrad na vrchole kopca Bezovec.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den z hotelu Elizabeth v Trencine! 90 osob u nas bez jakychkoliv obtizi pohostime. Diky variabilite hotelovych prostoru mate na vyber hned z nekolika ruzne tematicky ladenych mistnosti. Tez mame prostornou hotelovou terasu , ktera je situovana u skaly pod TN hradem - romantika sama o sobe ;-). Primo v hotelu ci na terase lze usporadat svatebni obrad. TZN. 2 v 1. 8-) Rada Vam poskytnu blizsi informace osobne. S pranim pekneho dne Ivana V.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, spravili sme pre Vás mapu s vyznačenými miestami na fotenie v TN http://www.showcheeks.sk/miesta-niele... Okrem toho na našom webe nájdete aj iné krajské mestá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?