Poraďte miesto na svadbu v Nitre pre 110 ľudí

Prosím Vás poraďte mi miesto na svadbu v Nitre pre 110 ľudí. ďakujem:)
Odpovedať
autojas
Odpovedať
nezmestíme sa
Odpovedať
Ak nemusi byt reštaurácia tak ja odporucam KD Výčapy Opatovce. My sme tam mali v septembri svadbu a 120 ľudí sa nam tam akurát zmestilo a bolo aj dost priestoru na tancovanie +šikovný cattering a výsledok bola uzastna svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Hľadáte miesto iba priamo v Nitre? :) My robíme svadby do 120 osôb v svadobnom stane. Ale sme 36 km od Nitry. Neviem či u Vás rozhoduje aj vzdialenosť. Pekný deň prajem.
Odpovedať
@leni02 a čo tak Park Hotel Tartuf ? Je to historický kaštieľ. Máš tam 5 salónikov a reštauráciu s kaviarňou. Svadobný obrad robia aj vonku, majú tam altánok ale aj park :-) Skús si to pozrieť. Kaštielik je nádherný.
Odpovedať
@leni02 Mlyn u Anastazie v Pohraniciach..
Odpovedať
@bibianaaa nám by bolo najlepšie v NR sme skoro všetci z NR, ale dakujem za infošku:)
Odpovedať
@zuzanka638 tam som uz pisala a zmestili by sme sa tam len tak tak, ale tam som sa chcela vzdy vydávať, je to tam kráásne:)
Odpovedať
@kastielsalgovce najlepšie by bola nitra
Odpovedať
Profilova fotka
kamaráti sa brali pred dvomi rokmi, mali tuším 98 ľudí a nezmestili sa skoro nikde... myslím, že PKO prichádzalo do úvahy, nejaká koliba na agráči ale nepáčili sa im priestory. nakoniec to mali v Artine a bolo to fajn, ale dosť natesno aj so sedením aj s tancovaním Tie Pohranice by som ale fakt odporučila, nedávno tam jedna známa mala svadbu a je to tam perfektné všetko a za super cenu
Odpovedať
@leni02 Ahoj, pre tolko ludi Zlaty Klucik, je tam novy nadherny svadobny stan s velkou kapacitou...ale to bude samozrejme troska cenovo narocnejsie ako ponuky vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
Pálenica Jelšovce. Kapacita je pre 130 osôb. Je to dedinka asi 14km od Nitri. Je to naozaj blízko a je tam nádherne!
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?