Poraďte miesto na svadbu v Košiciach

Profilova fotka
Ahojte baby :) Poraďte mi prosím nejaký lacný penzión. Máme teraz ponuku okolo 1500 eur na 50ludi, ale neverím, že v Košiciach nie je nič lacnejšie. :(
Odpovedať
Profilova fotka
Obavam sa,ze nizsiu sumu nenajdes...spolocensky pavilon sa mi zda,ze je z tych lacnejsich,ale to vyjde na rovnako a okrem toho su tam mooooc velke priestory a to by si musela vela vyzdobovat,aby sa tam 50 ludi nestratilo...popravde 1500€ je dobra cena :) my mame menu uz aj s nealkom za 40€ na hlavu
Odpovedať
@bayuska jedna kocka tu spominala restiku city hotel....popripade ja som pozerala este gasromilu, sala na holleho je do 80 ludi a a gastrorekreu ale tam neviem ako to, ake maju kapacitne velke saly, skus im napisat mail ake maju podmienky :)
Odpovedať
Skús aj Slamený dom v Malej Ide....majú úplne novú sálu...my tam budeme mat svadbu v júni a fakt je to tam rozprávkové...a myslím, že by ste sa dohodli aj na nižšej cene ako je 1500 eur pre 50 ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
@sissinka1 ďakujem :) zajtra(vlastne uz dnes) na to pozriem :) @petuliacik :) vdaka :) už som im písala asi pred hodinkou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?