Poraďte miestnosť pre 100 osôb v Banskej Bystrici a okolí

ahojte, prosim poradte miestnost na hostinu cca pre 100 osob v BB alebo blizkom okoli. Svadbu planujeme na jesen 2013 a vyzera to na velku hostinu, nedari sa nam najst miestnost pre tak vela ludi, a nerada by som skoncila v nejakej skolskej jedalni : -( vopred velmi dakujme... L.
Odpovedať
v sasovej (blizsie k mestu - ulica tusim ) vola sa to SOPRAN - krasne jednoduche priestory (financne velmi dobre ohodnotene), dobra obsluha .... http://www.mojabystrica.sk/restauraci...
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 mňa napadá tiež u Sopránky, ale tam to bude asi ltt, tých 100 hostí, treba sa popýtať, bola som tam na svadbe a aj oslave bol nás plno a to nás nebolo 100, ale je to tam útulné a milí personál, potom z tých lepších hotel Šachtička, hotel Gala v Hronseku...
Odpovedať
Profilova fotka
určite by som skúsila sa popýtať na hotel Gala v Hronseku, hotel Sachticka na Sachtickach, a mozno aj hotel Dixon v BB pri plazi, tam sice netusim aka je kapacita ale prave preto by som sa aspon isla popytat. a ocino mi este povedal ze aj penzion Pod pyramidou v Kremnicke by mohol mat taku kapacitu. tam ideme mat my ale v mensej miestnosti lebo mame malu svadbu.. tak skus nieco pohútať, držím palce :) a skús teda aj toho Soprána v Sásovej...
Odpovedať
ahojte, dakujem velmi pekne za rady...zistovali sme a najlepsie to vychadza Pod pyramidou, takze Janka- velka vdaka za typ : -) zial pocula som na to aj nejake nepriaznivejsie reakcie tak este by som rada preverila ake maju s nimi skusenosti byvale nevesticky...dakujem este raz velmi
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 jj skús to pozistit :) a nie je za co, verim ze to bude fajn...ale ja s nimi mam uz dost velku skusenost lebo moja mamina tam oslavovala 50ku a mali sme tam aj kar ked starky zomrel (ale v tej miestnosti kde budeme mat svadbu my, v takej mensej) ale zase 50ku mojej svokry sme tam oslavovali tento rok v januari a v tej velkej miestnosti kde by ste aj vy mali mat a bolo to tiez fajn takze odo mna mas len dobre skusenosti. a to nevravim ze tam kazdy rok ma moj ocino ukoncenie roka z prace a aj svokra tam raz mala ukoncenie takze fakt overene.. a my tam aj spat budeme, to len tak mimochodom :) tak drzim palce aby ste sa dobre rozhodli ale samozrejme sa skuste este popytat aj inych ludi, cim viac nazorov tym lepsie ;-)
Odpovedať
@matuskusnir urcite by som nevolil soprano, je to obycajna krcma s katastrofalnou obsluhou!!!
Odpovedať
Ja by som este odporucil aj hotel Tenis vo Zvolene, je to tam vsetko velmi pekne a moderne a tam je to naozaj profesionalne!
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 nepisala si dnes nahodou sms majitelovi penzionu Pod Pyramidou Dobrikovi? lebo sme tam dnes boli a dostal spravu ze niekto zrusil predbežnú rezervačku na 14. 9. (asi) alebo 5.10 lebo ze idu mat 150 ludi tak musia hladat inde.. ma hned napadlo, ci si to nahodou nebola ty :)
Odpovedať
@gabbec ak si niekto potrpi na absolutne premakanej obsluhe prosim - na to su 5hviezdickove mramorove hotely.... ale podla mojho nazoru to bolo uplne v pohode s obsluhou, priestory taktiez v pohodicke a miesto tak akurat. a ak si to premietneme pomer cena - kvalita, tak by som povedal, ze je to skor pod cenu..
Odpovedať
Kazdy ma ine naroky, ja byvam nedaleko Sopranky a chodievam tam dost casto a mozem povedat len tolko, ze je to posledne miesto, kde by som chcel stravit moj den D! Samozrejme chapem, ked chce niekto usetrit peniazky, ale existuju aj lepsie sposoby, ako napriklad krajsie skolske jedalne, kde si zozeniete vlastnu obsluhu z hociktorej hotelovej skoly!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mali sme svadbu v Kremničke U Vinca maximalna spokojnosť skús 130os.max. :-D Cenovo super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pod pyramidou mal svadbu známy, rozhodne menej než 100 ľudí a vraveli, že sa ledva pomestili, to je asi lepšie u Vinca v Kremničke. Pre tak veľa ľudí je dobrý hotel Šachtička, ale je trochu drahší (oproti Vincovi o dosť, ale za to je tam krajšie prostredie).
Odpovedať
Profilova fotka
A čo tak Lux? resp kamaratka mala na telekomunikaciach, ale tam je to dost stare...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?