Penzión Rosenthal svadobný stan skúsenosti

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti so svadbou v penzióne Rosenthal konkrétne vo svadobnom stane. Všetky pre a proti prosím Vás lebo sa nevieme rozhodnúť či ísť do toho alebo hľadať niečo iné. Stan sa nám páči len mám obavy s horúčav (termín v Júni) / ochladenia večer a z hudby keďže je to vonku. Ďakujem za pomoc pri rozhodovaní.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my sme uvažovali nad týmto priestorom ale nakoniec sme sa báli hluku. Lebo penzión je v centre dediny, dj sa musí prispôsobiť hlučnosťou, poprípade neviem, či zábava môže byť "do rána bieleho". Naši hostia aj radi spievajú keď je vypité😁, tak sme sa chceli vyhnuť nejakým obmedzeniam pri zábave.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme tiež zvažovali svadobný stan Rosenthal a skôr z kapacitných dôvodov sme sa rozhodli pre svadobný stan Agropenzión Hubert, tiež v Ružindole. Rosenthal je pohodlný pre svadby do tých 100, možno 110 hostí. Priestor ako taký bol pekný, komunikácia s nimi tiež dobrá, ale teda tie naše proti boli, okrem veľkosti priestoru, obmedzenie s hlučnosťou (DJ tam musí regulovať hlučnosť a správne nastaviť reproduktory) a to, že zo stanu v podstate nebol žiadny "výbeh". Páči sa nám keď je priestor zasadený v prírodnom areáli, kde sa ľudia môžu aj trošku poprechádzať, deti pobehať a tu to teda chýbalo. Čo sa týka horúčav a ochladenia večer, my máme tiež júnový termín a snažím sa toho neobávať 🙂 . Na večer nachystáme deky, prípadne sa stan uzavrie a to už zase verím, že to tí ľudia vyhrejú. Cez deň sa stany väčšinou otvárajú a môže tam voľne prúdiť vzduch a predsa hostina vám bude určite začínať poobede/podvečer, to už tie horúčavy sú znesiteľnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenk4 Ahoj, ďakujem za informácie. Tiež sme sa boli pozrieť v Agropenzione Hubert a tiež sa nám viac pozdáva presne kvôli tej hlučnosti a tomu výbehu že tam je celý areál pre hosti. Ďakujem za utvrdenie a prajem peknú svadbu 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiež rozhodli pre Hubert 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@anetka_mruskovicova Super, ďakujem a rovnako prajem peknú svadbu 🙂 . A keď si teda o júni hovorila, tak aký dátum plánujete?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?