Penzión Pod Pyramídou v Banskej Bystrici

ahojte, zvazujeme svadobnu hostinu v penzione Pod pyramidou, lebo sa nam nepodarilo najst ziadnu inu salu pre cca 130 ludi v prijatelnej sume. Velmi pekne prosim -nepoznate niekoho kto tam tiez svadboval? Ake boli Vase skusenosti, personal, ustretovost, jedlo...cokolvek, len nech som si ista ze predchadzajuce nevesticky boli spokojne... Pripadne ak viete v BB poradit inu salu cca pre 150 ludi... Vopred velmi pekne dakujem L.
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 kedy inak máte svadbu? to len tak pre info :)
Odpovedať
Jani, predbezne to vyzera na september....len neviem co s tou kapacitou, ak pojdeme do penzionu Pod Pyramidou, budeme musiet okresat pocet hosti : -(
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 no mate veru dost vela ludi, a to maximum co sa zmesti do toho penzionu je kolko presne? a o kolko by ste museli znizit pocet?
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 od veci ale moja profil fotka co tu mam je fotena v tom penzione :)
Odpovedať
max. sa tam zmesti 135 ludi, ale to uz ani o jedneho viac...a u nas boli povodne plany a pocty na 150 ludi, chceme zostat v BB kvoli logistike, aj ked viem ze su aj nejake moznosti po okoli: hronsek, sliac atd...
Odpovedať
Profilova fotka
@lole84 no 15 ludi odskrtnut na prvy pohlad nevyzera vela ale ked zacnete uvazovat ze koho by ste vyskrtli tak uz je to velke cislo.. tak drzim palce aby ste bud nasli nieco vhodnejsie alebo aby sa vam dal lahko znizit pocet hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,mali sme svadbu tiež v Kremničke ale U Vinca je pekná velká sála jedlo ok maximalna spokojnosť velka sála :-D skús.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?