Panorama a Retro v Trenčíne

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spýtať či niekto z Vás mal svadbu v Panorama clube alebo Retre prípadne kde ste mali hostinu v Trenčíne. Nejaké referencie by sa mi zišli. Budem mať tak cca 70-75 ľudí a aby bolo dosť miesta i na parket. Vylúčila som Fatimu a Elizabeth. Viete poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zvazujem panoramu alebo elizabeth. na panoramu som pocula same dobre veci.Preco si vylucila Elizabeth?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ivankask1 - mne to pripadá moc "nóbl" žiadny iný dôvod tam nie je :-D proste si to neviem predstaviť, že by som sa tam mala vydávať, keď tam ani na obed nejdem :-N Aj ja som počula dobré referencie na Panoramu - akurát s tým počtom ľudí neviem, či nebude problém - ževraj je to tam menšie.
Odpovedať
s tým poctom co mas, sa do panoramy nezmestis... alebo urcite nie tak aby ste sa necitili ako sardinky... skus gazdovský dvor, je to tam krásne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moni, my sme boli v Panorame pozriet a je to mensie, i ked nam hovoril ze 90 ludi tam zmesti, tak ozaj neviem. Preco nechces Fatimu? Momentalne ju maluju na smotanovo, co je lepsie ako to bolo predtym.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 v panorame je moznost okruhlych stolov a ak to mate v lete polovica ludi sa bude vetrat na terase tak sa urcite zmestite :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Moni9, Panorama posobí malým dojmom ale v letných mesiacoch pri väčších počtoch ludí rozširujú priestor prístreškom na terasu. Takže s veľkosťou by som si asi nerobil starosti. Retro je na daný počet OK, akurát nevýhoda je v menšom tanečnom parkete. Obsluha je príjemná v oboch prípadoch, kuchyňa dobrá tiež. Panoráma má svoje čaro krásnym výhľadom, retro je podnik zo srdcom. Osobne doporučujem ísť kuknúť naraz do oboch pristorov a vybrať podľa srdiečka. Oba sú fajn, takže chybu neurobíš ani pri jednom z nich 8-) Gazdovský dvor je asi trochu drahší ako spomínané dva, je určite väčší. No zlá kombinácia farby podlahy a stien ( do oranžova ) sa dosť odzrkadluje na fotkách a videu. Je takmer nemožné vyvážiť tam farby tak, aby pôsobili prirodzene Držím palce pri výbere aj pri NAJ dni
Odpovedať
Ahoj Moni, skús sa pozrieť do Gazdovského dvora, podľa mňa je to najlepšie miesto, dostatočne veľký priestor vnútri + veľká terasa, bola som tam na svadbe a bolo to pekné. Retro nemusí byť zlé, ale asi nemajú terasu, priestor je malý na daný počet ľudí a východ na frekventovanú komunikáciu by mi tiež nevyhovoval kvôli deťom, ktoré určite budú behať kade tade. Podobne je to s Panorámou, plusom je krásny výhľad, ale nevyhovoval by mi ten vstup cez garáže a tiež je to malý priestor, v prípade zlého počasia by to bolo stiesnené, napriek prístrešku na terase. Elizabeth na mňa pôsobí taktiež nóbl, čo síce v niektorých okamihoch môže byť fajn, ale na svadbe očakávam takú rodinnú, uvoľnenú atmosféru, kde sa všetci cítia dobre. Držím palce pri výbere.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ďakujem moc za odpovede, skúsim i ten Gazdovský dvor - počula som, že je to tam drahšie a dosť rýchlo zajednané termíny. Mala by som začať niečo pozerať, ale môj drahý si myslí, že je na to dosť času a že zbytočne to naháňam. Termín by sme chceli na budúcu jar a rada by som mala aspoň zajednanú sálu. Napadá vás ešte nejaký priestor v Tre nčíne aokolí pre 70 ľudí vhodný?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?