Mali ste svadbu v Zochovej chate?

Prosim vas, mal niekto z Vás sobáš v Zochovej Chate, pri Modre? Ako sa Vám svadba páčila, aký bol personál? Dakujem za info :) M.
Odpovedať
tak na svadbe som tam nebola, ale chodíme tam pravidelne... je to tam na veľmi vysokej úrovni, čo sa týka pesonálu od pokojskej až po čašníkov, kuchárov, recepčné ,managment..... usmievajú sa od rána do večera.... jedlo, v super kvalite, veľmi chutné moderné štýl servírovania na tanieroch,.... všade čisto moderné, nové priestory, 2 vonkajšie terasy s ratanovým nábytkom, vonkajšia reštika, dá sa posedieť aj vo foajé hotela..... veľmi pekne je to aj vonku v záhrade.... samozrejme aj ubytovanie je luxusné, ak by ste chceli prespať, je tam aj super wellnes.... fakt hodnotím na 1***** :-)
Odpovedať
Keď sme hľadali miesto na svadbu, boli sme aj na Zochovej chate. Uplne nás to uchvátilo. Prekrásna reštaurácia. Po rozhovore s manažérom sme však ostali trochu zarazení, pretože reštauráciu nám ponúkli za prenájom 4000€ za deň (len nájom, bez jedla, pitia), s vysvetlením, že si nemôžu dovoliť prísť o zákazníkov A la carte. Ponúkli nám sterilnú kongresovú sálu, ktorá mi bohužiaľ pripomínala vynovený kultúrny dom. Neskôr písali kočky, že je možné mať svadbu na terase, aj s hostinou, ale to by som asi pre lesné prostredie, chrobáčiky a neistotu aprílového počasia zrejme zamietla. Hoci atmosféra by to bola iste krásna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?