Malá svadba v Košiciach - tipy na miesto

Ahojte, viete mi prosím poradiť hotel, reštauráciu resp. nejaký priestor na malú svadbu cca 35 ľudí v Košiciach prípadne okolie? Pozerala som Košice Hotel, Yasmin, Hotel Roca ale to majú všetko pre nás zbytočne veľké sály :-| Obad budeme mať úradny - ja by som chcela niekde vonku tak ak máte nejaké návrhy veľmi sa poteším :-)
Odpovedať
@nikkynv ahoj :) ak by si mala zaujem kamoska posuva z osobnych dovodov termin 21.8. v Zlatom jelenovi vonku v stane, ktory sa da velkostne menit aj na maly pocet hosti, taktiez obrad urobia v pripade zaujmu aj na mieste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkynv ahoj 😊 skús pozrieť Penzión Plaza na Dominikánskom námestí .. kapacitne to budete mať super 👌
Odpovedať
Gloria Palace oproti Auparku Salónik je v pohode na menšiu svadbu, manažér vyjde v ustrety, milý a pohodovy. Cenovo je to tiež dobre, kamarátka tam mala, svadbu pred dvoma rokmi a bola, spokojná.
Odpovedať
@janelicious03 ahoj, no my termin už taký predbežný máme tak snáď nájdem aj miestnosť ale Zlatý jeleň sa mi veľmi nepáči...ale ďakujem :-) @bujnakmich001 ahoj, áno ten som nejak stihla už objaviť a mám ho zapísaný tak sa im ozvem :-) ďakujem za radu...a máš aj osobnú skúsenosť so svadbou prípadne nejakou oslavou v tomto penzióne? @bibusa36 to mi nejak nenapadlo myslela som si, že majú len väčšiu sálu...ďakujem za radu pozriem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkynv taktiež tam budeme mať svadbu 😇 osobne nemám skúsenosti ale boli sme to tam už pozrieť
Odpovedať
@nikkynv majú tam viac miestnosti, dolu veľkú sálu a potom dva, salóniky, jeden zhruba do 60 ľudí a potom ten tak do 35 ludi
Odpovedať
@nikkynv vyskúšajte aj Hotel Centrum, ich reštaurácia má kapacitu 50 osôb + miesto na tanečný parket. My sme boli veľmi spokojní :-)
Odpovedať
@bujnakmich001 určite sa pôjdeme pozrieť aj my :-) a páčilo sa vám? ja ešte hlavne musím vymyslieť alebo nájsť kde by bol obrad keďže bude civilný a v úradnej miestnosti mať veľmi nechcem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali malu svadbu s 30 ludmi v hoteli Dalia
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkynv boli sme pozrieť keď boli krstiny/hostina .. páčilo sa nám :-) kedy máte termín svadby?💒
Odpovedať
@sussah a bola si spokojná? :-) dnes som im napísala pretože majú možnosť obradu aj vonku na nádvorí tak som zvedavá
Odpovedať
@bujnakmich001 ešte ho nemáme na 100% rezervovaný ale chceme 13.06.2020 musíme ale nájsť voľný priestor a miesto kde bude obrad :-D tak snáď sa podarí a keďže budeme mať malú sadbu nemuselo by to byť zložité
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikkynv myslím , že to v pohode dáte 😊✊ držím prsty
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkynv ano bola som spokojna. So vsetkym mi vysli v ustrety. Mali sme svadbu v kaviarni dole pred fontankou v lete ..takze sme mali k dispozicii aj ratanovy nabytok a to nadvorie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?