Lodenica v Šintave - skúsenosti

Ahojte. Mate niekto skusenosti s Lodenicou v Šintave? Mali ste tam svadobnu hostinu? Pretoze rozmyslam nad tymto priestorom. Dakujem za kazdy nazor :-)
Odpovedať
@nina2403 Kedy plánuješ svadbu? Ja nad Lodenicou uvažujem tiež, ale ešte som ju reálne nevidela. Bola si sa tam už pozrieť, prípadne nevieš ako sa to tam cenovo pohybuje?
Odpovedať
@anns7 svadbu plánujeme až na máj 2020 :)a vy kedy plánujete? A boli sme sa tam minulý týždeň pozrieť a páčilo sa nám to a cena je okolo 30€ na osobu, čo je podla nás super cena v tejto dobe, teda jasne že záleží aj od toho, čo si vyberiete aké jedlo, pokiaľ to bude nejaká klasika, tak okolo tých 30€ by to malo byť :) takže zatiaľ sme rozhodnutí pre tú Lodenicu, len som chcela preistotu vedieť, či niekto nemá s týmto priestorom skúsenosti :)
Odpovedať
@nina2403 haha :D my sa chcem pozrieť samozrejme na sálu a potom budeme vyberať presný dátum (ak bude voľná) no tiež chceme máj 2020 :D Páčila sa ti aj tá celková sála? Mne sa z fotiek nezdá moc tá podlaha, dlažba, nepáči sa mi :/ ale naživo to může vyzerat inak...
Odpovedať
@anns7 mne sa tam páčilo, aj snúbencovi. Nie je to síce najmodernejšie spravené, najnovšie veci, najluxusnejšie, iné priestory čo sme boli pozerať sa mi možno aj viac páčili, ale predsalen ide nám aj o peniaze, o rozpočet a v tej Lodenici sú veľmi prijateľné ceny, aj za to jedlo, aj za prenájom, môžeme si všetko vlastné priniesť, ak chceme, čo sa týka alkoholu alebo aj nealko ale to budeme určite od nich brať. Aj pani majiteľka alebo vedúca bola príjemná, takže mne sa to po tejto stránke páčilo. A páčilo sa mi aj to, že parket je tak mierne oddelený od stolov, síce len takými stĺpami, ale to sa nám práveže páčilo, keďže inde zväčša je parket hneď pri stoloch a to sa mi práveže až tak nepáči, takže aj kvôli tomu sa prikláňame najmä k tej Lodenici :-) keďbyže to je ešte troška modernejšie vybavené tak je to dokonalé pre mňa, ale bohužial to sa nedá skĺbiť podľa mňa, aby všetko bolo tip top, keď chcem mať aj za dobrú cenu ;-) iné priestory čo sme boli pozerať boli pre mňa krajšie výzorovo ale nepáčil sa mi tam ten parket spoločný so stolmi a najmä tie ceny ma dostali, či za jedlo, alebo za prenájom, ale že si nemôžem nič vlastné priniesť okrem koláčov a slaných a podobne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@nina2403 Ahoj, prosím ťa máte naplánovanu svadbu v tej Lodenici alebo ste sa rozhodli pre iný priestor? Ja mám Lodinicu v potenciálnom zozname na priestor ale práve tvoja info že je parket oddelený stĺpikmi ma odrádza, vieš mi dať typy na priestory, ktoré sa ti nepáčili skrz ten parket? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?