Kde urobiť svadobnú hostinu v Žiline pre cca 30 ľudí?

Profilova fotka
Ahojte, pozerala som na nete galérie reštaurácií apod. (najviac známe), ktoré ponúkajú svadby v Žiline a všetky sa mi vidia ako dosť veľké, čiže ak tam človek usadí cca 30 ľudí, tak 3/4 sály bude prázdnej... Boli ste už niekto na takej malej svadbe (alebo bola dokonca Vaša) a nevyzeralo to takto? :-) Nemusí byť priamo v Žiline, aj v okolí by bolo fajn. Budem veľmi rada za každý tip, ďakujem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My napríklad budeme mať v Rosine v bistre Trio, majú tam dve sály, veľmi pekné. Myslím, že tá menšia je do 30 osôb a väčšia do 50. Ale nechcem ti to vnucovať len preto, že my tam budeme mať svadbu :-D. Je tam ale príjemne, aj personál je ochotný. Foto tej väčšej sály mám aj v albume, keď tak ti môžem poslať link na virtuálnu prehliadku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tu pod číslom 1 si môžeš pozrieť tú sálu: http://www.panoramax.sk/panorama.php?...
Odpovedať
Profilova fotka
O tomto som ani nepočula, ďakujem za link :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, máte ešte nejaký tip? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @kriskoma, v Žiline a okolí je viac možností, záleží koľko chcete investovať. Napríklad v Rajeckých Tepliciach je reštaurácia Slnečný pavilón - pekné prostredie, záhrada, kde môže byť aj obrad. Alebo Penzión Villa tiež v Rajeckých. V Bytčici Hotel Fit, v Žiline napríklad Martinov Dvor (smer Teplička), hotel Galileo na Hlinách, penzión Central Park (ten je drahší) alebo Villa Budatín, svadba v záhrade v párty stane. Skús popozerať :)
Odpovedať
Hotel Boss. Je to priamo v centre, mozem mat svadbu bud v kostole alebo na radnici a je to hned za rohom. Je to take presne pre 30-40 ludi. Staci ked prides na recepciu vsetko ti ukazu, vysvetlia a daju cenovu ponuku. Cenovo to vychadzalo velmi dobre. Vyskusaj.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre svadobnú hostinu v Žiline môžem odporučiť hotel Dubná Skala**** v centre mesta na Hurbanovej ulici. Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku presne podľa Vašich predstáv. S organizáciou svadieb máme bohaté skúsenosti a vieme svadbu pripraviť komplexne. Budeme radi ak sa prídete na priestory pozrieť osobne. Atmosféra hotela sa Vám určite zapáči :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?