Kde urobiť hostinu v Martine?

Poradte pre zopar hosti a aj lacno dakujem v Martine
Odpovedať
Profilova fotka
valca ?
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze neviem co je to par hosti... super jedlo a dobra atmosfera a ceny su v Ceskej hospode, je to kusok od obradne miestnosti. Nas bolo asi 30 a bolo to tam fajn. Potom je na Ľadovni Kaviaren Deep. V zadu maju salu, a majitelka je velmi mila, tam by ste sa ist dohodli. Na Bystričke je Hotel Bystrička, a v Košťanoch nad Turcom mozem doporucit Turciansky dvor.
Odpovedať
tak my mame hostinu v hoteli Luna v Priekope..presne ako pise adelka,tak kolko je to malo hosti..no nas bude cca do 50 aj s nami..cena je 24,50 a to si mozes priniest aj alkohol a ptoom vyzdoba je 1,30e na osobu(servitky,stoly,atd) navleky na stolicku sa platia osobitne. Potom robia aj v tom multifunkcnom stredisku v Priekope,tam ale potrebujes cateringovu spolocnost,co som pocula tak s Gurmanom boli spokojni,cena plus minus 17e, ale tam si budes musiet vyzdobit salu a potom i upratat,co sa mi moc nepaci. Este ak by sa ti pacilo tak v K2 v restike Jantar,tam je to pekne,prerobene a tam je cena 25e. Ono s cenami je to asi vsade podobne.
Odpovedať
Vážení! Keď ste po obrade, väčšinou sadáte do áut a idete na miesto kde sa koná hostina. Mám jedno dobré odporúčanie. Iba 17 km od Martina. Je to v dedine Strečno, kde je výborná klimatizovaná sála. Za cenu 25 € na osobu máš miestnosť, výzdobu v rôznych farbách, pohostenie, obsluhu. Plus celý objekt je len pre Tvojich hostí. Parkovisko v areáli, ubytovanie k dispozícii.Pozri si: http://www.sipstrecno.sk/rodinne.html , alebo FB: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?