Kaštieľ Lučivná - hotel Lučivná

Profilova fotka
Ahojte:)mal niekto z vas alebo bude mat niekto z vas svadbu v hotely lucivna?ako ste mali ulozene stoly pre 80 ludi?a robili ste si same vyzdobu?:)dakujem
Odpovedať
veronicka88 mala ale v hotely lucivna, co je oproti kastielu :) vy budete mat priamo v kastieli? @bony441
Odpovedať
Profilova fotka
No my budeme mat tiez v tom hotely:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahoj, chcela by som sa opýtať, ako ste boli spokojný s obsluhou, jedlom, prístupom v hotely Lučivná? Lebo my tam tiež budeme mať svadbu, ale chceli by sme mať vonku :)
Odpovedať
@adka0077 Ahoj Adka, my sme mali svadbu v hoteli Lucivna 5.10.2013. Obrad sme mali v Kastieli Lucivna dole v zahrade. My sme boli s jedlom velmi spokojni - krasne porcie, velke, velmi chutne. Co sa tyka obsluhy - personalu, maximalna spokojnost, vysli nam vo vsetkom v ustrety a tak, ako sme to chceli. Jedine, co sa nam nepacilo, bol pristup pani prevadzkarky. Ak by si chcela viac informacii, napisem Ti do posty.
Odpovedať
Profilova fotka
@bony441 ahoj, ja som riešila aj hotel Končistá v Lučivnej, je celkom nový, veľa ľudí o ňom nevie... tiež som nevedela :D Len pre nás je to malé, tak skús.
Odpovedať
@jjkoala Miri, bony441 mali svadbu v júli :)
Odpovedať
Profilova fotka
všimla som si po poslaní správy :DDD nevadííí
Odpovedať
Profilova fotka
@jeannee @adka0077 haha s tou prevadzkarkou mam podobne skusenosti:))na zaciatku dost odmerana ale potom sa s nou dalo vsetko dohodnut:))my sme mali v tom hotely:)ale bolo nas az vyse 90 ludi aj kapela aj DJ:)a chceli sme bufetove stoly a potom by sme uz ani nemali kde tancovat:))tak sme mali otvorenu terasu a z tadial sa islo do tej dalsej miestnostia tam boli po 22 bufetove stoly:)a dost sa to osvedcilo lebo tym ze sme mali dj aj zivu hudbu hralo sa bez prestavky a tam sa ludia mohli aspon v klude najest lebo aj tam boli stoly lavice aj sa tam ludia porozpravali:))takze asi tak:)
Odpovedať
ahojte, neviete mi poradit ci sa do hotela alebo kastiela lucivna zmestime v zime so 110 ludmi?dakujeeem
Odpovedať
@tinulikk Nie, nezmestite, nas bolo 70, vojde sa tam max. 90 tusim....
Odpovedať
@jeannee Jasné, napíš do pošty :) Keď sme boli rozprávať s pani prevádzkarkou, tak sa mi zdala strašne zlatá a ochotná, povedala nám, že ak máme 90 ľudí, tak sa vojdeme, ale že švédske stoly by boli radšej v tej vedľajšej miestnosti. A hlavne bola veľmi trpezlivá, pretože môj priateľ vymýšľa, a chce mať svadbu vonku pod stanmi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?