Hotel Golden Eagle v Leviciach - skúsenosti so svadbou

Nevestičky, mali ste niektorá svadbu v tomto hoteli? Ako je to s kapacitou? Chceli by sme okrúhle stoly, no obávam sa, že 70 ľudí sa nezmestí do ich zimnej záhrady... :-S Ak má niektorá foto zo svadby z tohto hotela, potešili by ste ma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) tiež by ma potešilo keby niekto dá nejaké aktuálne fotky ako to tam vyzerá cez svadbu :) my máme 60 ľudí a budeme mať v sále sedenie a v zimnej záhrade sa bude tancovať... Vy budete mať v zimnej záhrade len sedenie a tancovať sa bude v tej druhej sále?
Odpovedať
Profilova fotka
aktuálna fotografia, svadba 9.1.2016 :-)
Odpovedať
ruzenka85 Ahoj, dopracovala som sa k nejakým foto od použ. bastinka, ak chceš, môžeš jej napísať, určite rada poskytne ;-) My budeme tiež tancovať v zimnej záhrade a sedieť v sále. Nedávno sme boli v Eagli na svadbe u známych a mali cca 70 ludí, tancovalo sa tiež v zimnej, sedelo v sále a mali okrúhle stoly 4ks + v strede jeden dlhý klasický, pri kt. bolo cca 20-22 ľudí. Samozrejme ešte svadobný, ale to je samozrejmosť :-D .Vyzeralo to dobre, my to tiež tak chceme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Možem sa spýtať aká je cena za prenájom sály pri počte cca 50-60 osob, cena na osobu za jedlo poprípade nejaké iné poplatky za výzdobu, korkovné , a ako je to s prinesením alkoholu, nealka a zákuskov. Ďakujem za info, veľmi by ste mi pomohli. :-) ;-)
Odpovedať
My sme platili zálohu za prenájom 150€. Menu sme ešte neriešili, takže zatial neviem aké ceny budú, záleží od počtu chodov... Alkohol, nealko aj zákusky si môžte priniesť vlastné. A výzdobu máme od p. Kickovej, ona je už v Eagli taká stálica, asi väčšina výzdob v tomto hoteli je od nej.
Odpovedať
my sme mali v Eagli stuzkovu, bolo nas 90 a zmestili sme sa
Odpovedať
sesternica mala svadbu v eagli a mala 120 ludí...zmestili sme sa no bola to tlačenica :D takže 70 je tak akurát :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dianalysayova My tam tiež budeme mať svadbu ale až budúci rok, no približnú cenu za hostinu mi napísali 40 € a v tom je prípitok, minerálka 0,25 l, predjedlo, polievka, hlavné jedlo, bufet. Cena za prenájom sály je: a) svadba do 3:00 - 150 € b) svadba do 5:00 - 300 € Ako už písala smejussska tak priniesť si môžeš alkohol, domácu pálenku, nealko, ovocie, zákusky víno, a korkovné sa neplatí :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, chcela by som opytat mal niekto svadbu v Eagli v 2018? Vsetky prispevky su okolo roku 2017 alebo starsie. My planujeme mat svadbu v roku 2020 nejak tak okolo 30-40 ludi tak chcem trochu zistit tie ceny a servis a vyzdobu. Nejake foto by bolo super ako to tam vyzera. Diky moc :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?