Hotel Altis Námestovo

aké máte skúsenosti?
Odpovedať
no my sme sa tam tiez rozhodli vy mate kedy?
Odpovedať
Este sme sa definitivne nerozhodli, ale chceli by sme asi 15.6.2013
Odpovedať
my by sme chceli 23.11.2013 a preco ste sa este nerozhodli?
Odpovedať
Ahojte, aj ja rozmyslam nad Altisom. Idete mat svadbu v tej kongresovej sale ci v restauracii?
Odpovedať
Profilova fotka
@claire10 je to tam pekne a moderne zariadene, bol som tam na jednej svadbe, skoda ze som nebol ako fotograf, ale ako host :) inac by som poslal aj fotky ... velmi pekne je aj v Hoteli Goral, kusok odtial, ale tam je to trochu mensie, ako v kongresovej sale.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj, dávala som tento príspevok v inej diskusii na Hotel Altis (skopírujem ho aj sem): my budeme mať svadbu 4. mája 2013 a vybrali sme si práve Hotel ALTIS, je úplne perfektný, v krásnom prostredí a je tam veľa pekných miest na fotenie. Obrad bude možno na Slaníckom ostrove alebo pri bazéne priamo v areáli Hotela ALTIS alebo v interiéry hotela (podľa okolností a počasia). Čo sa týka kuchyne, v hoteli varí výborný šéfkuchár Juraj Hruška (chodievame tam často, takže som mala možnosť veľakrát ochutnať jedlá, ktoré navaril). Varí zdravé a chutné jedlá s fantáziou. Získal veľa prestížnych ocenení na rôznych medzinárodných súťažiach (to som si prečítala v reštaurácii hotela zavesené na stene :) aj na internete. Musím sa priznať, že sa veľmi teším na menu, ktoré nám pripraví (dám potom vedieť, či splnilo moje očakávania, ak budeš mať záujem). Personál je milí a ústretoví, ja mám len dobré a pozitívne skúsenosti. Dúfam, že som pomohla v rozhodovaní :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte, hotel poznam len s fotiek. chcem sa opýtať na priestor koľko ľudí sa zmestí na sedenie a aký priestor je na tancovanie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?