Hľadám páry na spoločnú svadbu na exotickom mieste, na pláži :)

Profilova fotka
Ahojte babenky Hladam Vas, ktore tiez planujete svadbu pocas buduceho roka, a samozrejme na nejakom exotickom mieste :-) naplanujme si spolu nasu vysnivanu svadbu :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
Profilova fotka
noooo ono by to nebolo zle, aj my rozmyslame nad niecim takym, ale financie nedovoluju nieco extra, co sme pozerali na nete, len samotny obrad a papiere v zahranici vídu velmi vela, kde to este letenky a ubytovanie, mate nieco konkretne kde by ste chceli?
Odpovedať
Profilova fotka
@lindi9 http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... ja uz mam sice po svadbe, ale celkom ma zaujima kde to planujete?
Odpovedať
Profilova fotka
ciusinka, dakujem za link, uz som to prestudovala :-) kata13 a cema 23, no, konkretnu destinaciu este nemame vybratu, ale medzi moznostami je dominikanska republika, thajsko, mexiko, maledivy, mauricius.. samozrejme zavisi hlavne od ceny. max. suma, co sme ochotny do toho investovat je 5-6000€ , ale chcely by sme sa zmestit do 5tisic. podla toho, co som zatial nasla, sa to da. len treba paaaatrat a paaatrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lindi9 co sme pozerali my na svadba v raji, tak len samotny obrad stoji okolo 2000€ v zavislosti od toho co tam chces mat, je to dost, planujete to na buduci rok?
Odpovedať
Profilova fotka
no 2000 je naozaj dost..teraz mailujem s viacerymi cestovkami, ked uz budem mudrejsia, tak sa ozvem :)ano, planujeme to na bud. rok, ale presny datum, mesiac este nevieme. zavisi to hlavne od toho, ze ktora destinacia to bude, kvoli pocasiu .vy tiez niekedy bud. rok? uz dlhsie to nechceme tahat, co ak naozaj bude koniec sveta v decembri? :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lindi9 super, tak daj potom vediet, kde co je... nooo my asi tiez na buduci rok, tento to uz nestihneme aj ked by som moc chcela... ale tak verim, ze na dalsi rok to bude uz :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?