Hľadám miesto na svadbu (kaštiel, zámok)

Ahojte, na buduci rok planujem svadbu. A uz teraz zacinam stresovat :-D neviem kde ako zacat. Ale tak predpokladam, ze najdolezitejsie je miesto :-) Vedeli by ste mi prosim poradit, chcela by som nejaky kastiel, zamok. Sme zo Senca, tak aby to bolo cca hodka od Senca. Max. hodka a pol. Mali by sme cca 80 hostí a rozpočet mame 10tis. rozmyslam nad Oponicami, len neviem ci nam bude stacit rozpočet. Alebo Beladice. Vedeli by ste mi poradit pekne miesto na ktoré by mi stacil aj rozpocet? Dakujem pekne za kazdu odpove.
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko7282 Ahoj, tento kaštiel je v Maďarsku cca 45 min od BA - Chateau Foldvary - majú slovensky hovoriaci personál a aj prevádzkará. Tento rok som tam robil jednu svadbu a nevesta bola spokojná. Hovorila, že cenovo sú na tom o niečo lepšie ako kaštiele na Slovensku. Presné ceny nepoznám, ale skús sa spýtať.
Odpovedať
Profilova fotka
@nedeliak ano bol som ako Dj doporucujemmmm o 50% nizsie ceny ako na slovensku
Odpovedať
alebo ešte v mierove by ste sa mohli zmestiť do budgetu :-)
Odpovedať
Ahojte, dakujem za tip, je to tam krásne. Len to bude asi vela vybavovačiek ked je obrad v zahraničí ci?
Odpovedať
Profilova fotka
10tis rozpocet mas komplet na vsetko? DJ, saty, vyzdoba, hudba, foto, video atd? Alebo len cisto na hostinu? Totizto, pokial tieto veci vybavis za 2000 a ostane ti 8000 na hostinu - jedlo, pitie, priestor, vyzdoba, zmestis sa hocikam. ale ak z 10 minies 6 na vyssie uvedene veci, tak to je rozdiel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko7282 ako hovori @zuska_bluzka v mierove by ste sa mohli zmestit do budgetu. My tam mame svadbu v lete, len zalezi od toho akych dodavatelov si zaobstaras na ostatne veci ako je DJ, atd... Len neviem ci sa ti teraz este podari nejaky termin na buduci rok lebo ked som videla obsadenost na 2017 este v maji, tak som sa tesila, ze sa nam nieco uslo. :-) A pri pocte 80 ludi je otazne, ci to ma taku kapacitu. Art Hotel Kastiel ma viac moznosti pri vacsiom pocte ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
Pytala si sa v inej diskusii na tomasov, ja som mala kalkulaciu na 65 ludi bez ubytka vonku v stane na cca 8600e. Bez alkoholu. Takze za 10tis. by si teoreticky hostinu v Oponiciach, Tomasove mohla zvladnut, ak mas budget 10tis. na vsetko, to bude horsie:)
Odpovedať
Co tak Cerveny kamen?
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko7282 Ešte mi napadlo: RVS Studené je krásne, alebo Elfo Club Malinovo je nové, pekné a cenovo by to vyšlo určite kompletne..
Odpovedať
na tomasov pri 80 hostoch ti podla mna 10K nestaci.. mozno keby si to nemala v stane na nadvori v sobotu (co stoji najviac zo vsetkych moznosti) ale tym usetris mozno nieco cez tisicku iba.. musela by si setrit na vsetkych dodavateloch
Odpovedať
a RVS je jedlom cca podobne cenovo ako tomasov ale najom priestorov je trochu menej :-) inak robia tam dalej svadby? lebo zaciatkom leta este nevedeli ci si ich NBS necha alebo ci to posunu niekomu a ci sa to bude dalej prenajimat na svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka No v Tomasove tych 10 000 staci akurat na hostinu, bez alkoholu, zakuskov a podobne.. ale niekdy ponukaju zlavu na priestor. RVS o tomto som ani nepocula :-| , ale myslim si, ze funguju normalne. Kamaratka sa tam vydavala, sice minule leto, ale bola velmi spokojna. Bola by skoda takeho miesta, keby sa nevyuzivalo na svadby..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kessykessy ako da sa tam vyskladat stravna jednotka na rozne ceny mne to tusim vychadza okolo 50e/osoba aj s alko nealko ale tak zalezi co si kto vybere.. plus casnici nieco stoja no a najom stanu v sobotu je okolo 2600 eur tusim.. ale pri 80 hostoch by jej uz neostalo vela na dodavatelov.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
je tam rozdiel okolo 1000eur medzi stanom a salonikom, tiez zalezi od poziadaviek a predstav... @aandrejjka budete mat vela ludi?
Odpovedať
@kessykessy medzi 50-60 planujeme.. uvidime kolki nepridu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka nas bude 40 :-D a dufam, ze pridu vsetci lebo nas bude malo a budem nestastna :-D :-D
Odpovedať
@kessykessy no to dufam aj ja inak by to bolo trapne v tom velkom stane :-D preto som rozposlala save the dates skoro rok dopredu nech sa nemoze nikto vyhovarat potom! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka to je celkom dobry napad :D ale tak ja uz cakam na termin u fararka a posleme rovno oznamenia asi... :-D tiez uvazujeme ci este niekoho nepozveme.. povodne sme to chceli mat na terase, ale kapacila len 35... nas bolo 38 takze uz musime ist do stanu a stan je tak do 60, cize by na oko vyzeralo lepsie keby nas bolo viac.. no uvidim ako to poriesime. Mozno sa niekto z pozvanych rozide a postaci aj ta terasa x-) (tfuj, to nikomu neprajem )
Odpovedať
Dakujem, ste zlate som nečakala toľko komentov. Tak kaštieľ asi nebude. :) A zámok Topolcianky? Tam som si vypýtala cennik a pride mi to ze to by sa aj dalo.
Odpovedať
@zabiatko7282 hlavne si dobre prepocitaj kolko ta budu stat dodavatelia lebo my sme takto boli dost prekvapeny z odhad vs. skutocnost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko7282 Ešte mi napadlo Chateau Krakovany, zo Senca cca 45 minút. My sme tam mali zásnuby a keď som sa ich pýtala ako to vychádza so svadbou, zdá sa mi, že vravel okolo 20-25eur menu na osobu. Keby si k tomu aj hned priratala ubytovanie, je to max 50eur na osobu. Dalsia vyhoda, ze tam maju hned podnikovu predajnu vina a predavaju ho tam naozaj za smiesne peniazky... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet aj Kursalon v Piestanoch. Nie je to kastiel ani zamok, ale krasna historicka budova, pripomina kastiel, zvonka aj vo vnutri. Pozri si moje fotky. Krasne priestory, vyborne jedlo, sikovna obsluha a ceny prijatelne. Zo Senca ste tam za 45 min. Hostina pre 75 hosti (jedlo, pitie, prenajom) nas stala do 5000 EUR.
Odpovedať
My sme mali svadbu v kastieli Klobusice. Organizuju to ti isti ludia co v kursalone, takze cenovo je to podobne. Mozeme odporucit :) jedlo bolo vynikajuce a personal je velmi mili :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tak nakoniec sa rozhodlo Kastiel Mojmirovce. Ale dakujem vam vsetkym za tipy :-)
Odpovedať
@zabiatko7282 bola som vlani na jednej svadbe v Mojmírovciach, bolo to tam úplne super :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, kaštieľ Mojmírovce vychádca na cca 70-80 ľudí koľko? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?