Hľadám miestnosť pre 70 ľuďí v okolí Bratislavy

ahojte budúce nevestičky :-) a všetci, čo ste zablúdili na túto stránku. V prvom rade, šťastný nový rok, nech je Vaša svadba vydarená a podľa vašich predstáv. V druhom rade som objavila super stránku www.lenivka.sk určite si pozriete, jednu babu tam osobne poznám a mne sa tie inšpirácie veľmi páčia :-) A v treťom rade by som vás rada požiadala o pomoc, či náhodou nepoznáte nejaké miesto kde by mohla byť hostina v okolí BA pre približne 70 hostí. Malo by to mať pekné okolie a schopné miesto, - kde nie sú stlpy, slušné ubytovanie a tak.... Má niekto skúsenosti s penzionom Kamimila? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Ahoj, aj tebe všetko dobré v novom roku. Ja som mala svadbu síce v Bratislave v Barónke, ale pýtala som sa aj v Kamile. Je to tam drahé a pýtajú vyoské korkovné, čo sa mi nepáčilo. Inak ak chceš svadbu mimo BA, tak Barónka má nejaký hotel aj v Senci - Zátoka a tam je vraj veľmi pekne a robia aj svadbu na pláži, čo môže byť super. Ceny sú o niečo nižšie ako v Barónke a mňa to v Barónke vyšlo nejakých 40€ na osobu komplet aj s výzdobou, ktorá bola krásna. Skús keď tak možno tam.
Odpovedať
Ahoj a vitaj. My sme mali cely obrad aj s hostinou v hoteli Kamila :-) . Pri organizacii svadby su strasne zlati a profesionalni no celkovo nie su najlacnejsi, ale zalezi od toho kolko ludi chcete mat na svadbe, ci tam chcete mat aj obrad, dat im organizovat aj vyzdobu...Co sa vsak tyka cisto jedla, ceny su v pohode, dokonca maju aj specialne menu pre viacej hosti. No a este si nevesty dost pochvaluju aj hotel Medium, no ja som romanticka dusa, takze to mi moc nevonalo :-)
Odpovedať
ahojte babuľky, veľmi pekne vám ďakujem za rady, včera som napísala do Kamily - aj mi odpísali, nevieš Janie7 je možnosť si tam doniesť vlastnú hudbu, víno a zákusky, výzdobu? či nie? Do hotela Medium som ešte nepísala ale včera som objavila jedno pekné miesto na hrade pod Pajštúnom ešte mi nedopísali. Tak zatiaľ čakám....prajem vám krásny nový rok, nech sa všetko darí :-) a ešte raz díky za názory
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu v októbri 75 hosti, v hoteli Zátoka, Senec. Personál milí a pracovití, pani riaditeľka s prevádzkarom ústretoví a flexibilní. Svadobná hostina + otvorený bar pre hostí= príjemná cena(vlastný alkohol sme nemali). Dostali sme aj zľavu na izby pre hostí. Výzdoba miestnosti bola nádherná.
Odpovedať
ahoj,1.svadbu sme mali v Ivanke pri Dunaji-v Združenej poľnoh.škole,je tam v sále miesto do 100 ľudí.Dobré ,cenovo prijateľné,len všetko treba priviezť a ony uvaria,pripravia.2.svadba bola v sále vysokošk.internátu Družba vedľa botanickej záhrady.Pekné priestory,všetko ,čo sa týka jedla zabezpečia,ostatné podľa dohody,priestory od 50-300 hostí,kvalita,cenovo prijateľné na BA.aj ubytko od 15 eu.na osobu v intráku.d.
Odpovedať
@zienkazsuzsu Ahojky, okrem alkoholu si môžete do Kamily priviesť a priniesť čo len chcete. Oni len odporúčajú a ty si môžeš vybrať buď ich alebo iného dodávateľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@zienkazsuzsu ahojki, tiez odporucam Kamilu ;-) vlastna skusenost. Mozes si doniest cokolvek okrem tvrdeho alkoholu a nealka. Vyzdoba, vino aj kvety su na tebe odkial ich vezmes. Ale musim povedat ze vyzdoba z Kamily bola krasna... vinko sme brali od matysaka a zakusky z Primissima. Odporucam :)
Odpovedať
Super, ďakujem Vám veľmi pekne, čo už teraz viem, že napíšem do Zátoky v Senci :-) ale všetkým Vám ďakujem veľmi pekne za Vaše pripomienky ;-)
Odpovedať
Aspoň podľa mojej mienky a skúsenosti budeš s nimi určite spokojná, ak sa samozrejme rozhodneš pre ich hotel:-). Prajem veľa štastia
Odpovedať
zkba to je teraz v Senci, či? Tak sála na Bašte na Pajštúne, nie je voľná na 22. septembra.... :-( už som sa tešila, že to bude všetko ideálne... :-) ...ale nevzdávam to, idem ďalej hľadať....alebo si počkám... :-)
Odpovedať
áno je to v hoteli Zátoka, Senec. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hral som v zatoke a pre tolko ludi sa mi zda ten parket maly.. d
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahoj, ja som mala svadbu v bernolakove v restauracii park, vyzdoba krasna, obsluha super a ceny prijatelne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?