Dubnica n/v a okolie - poraďte miesto svadby

Profilova fotka
Nejaké tipy a skúsenosti na miesto konania svadby v Dubnici nad Váhom alebo blízkom okolí? Mala by to byť miestnosť pre cca 50-60 ľudí...ďakujem za každý tip :-D
Odpovedať
parádny je kaštiel borčice, len nám to bolo malé
Odpovedať
Profilova fotka
Minulý týždeň mala kamarátka svadbu v Kaštieli v Borčiciach, mala 55 ludí cca a akurát sme sa vošli... krásne to tam bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som chcela kaštieľ Borčice tiež máme asi 50-60 hostí, ale prišlo mi to malé (žiadne miesto na tancovanie) inak je to veľmi krásne prostredie. Menšia sála je v reštaurácii Fanúšik v DCA, alebo Château Mignon. Ešte je aj zámok Klobušice alebo v Luborči - Biely dom. My sme sa nakoniec ale rozhodli pre Gilianku v Bolešove, nakoľko nám to cenovo, veľkostne a prístupov snáď najviac vyhovuje :-).
Odpovedať
Čawko, Hotel VRŠATEC, ALFA hotel v Novej, krásny penzion je v Pružine Penzion pod Stážovom.
Odpovedať
Profilova fotka
Chateau mignon jednoznacne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
V našej sále pohodlne usadíme pre 60 - 200 svadobných hostí. a miesta na tancovanie je stále dosť. Najlepšie sa presvedčíte osobne. :-)
Odpovedať
ak pre teba nie je ďaleko obec Lednické Rovne, tak tam je teraz nová reštaurácia KMK...my tam máme svadbu a máme 60 ľudí (max.kapacita celej sály je 120 ľudí)
Odpovedať
Profilova fotka
janka643 ďakujem ti za tip, tie Led. Rovne si pripisujem na zoznam, lebo ten okruh pozvaných sa nám nejako trošku rozšíril :-D
Odpovedať
@nikadca nemáš za čo :-) tu si môžeš pozrieť, ako to tam vyzerá, jedna z tých foto je aj ich orientačný cenník na svadby http://www.kmkrestaurant.sk/?page_id=10
Odpovedať
Profilova fotka
Chateau Mignon, Fanusik, Kursalon v Tepliciach, zamok v Klobusiciach, Panorama v TN, Fatima, Retro restaurant v TN, Gazdovsky dvor v Turnej, Vrsatec, Oliwa resort v Teplej ;-) skus popozerat stranky na webe resp. tu diskusie - dufam, ze som pomohla :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?