Čo hovoríte na hostinu v lete pod veľkým stanom pri jazere?

Profilova fotka
plusy a minusy :-)
Odpovedať
mna ako prve napadli komare! kedze pri jazere. ale inak to moze byt krasne
Odpovedať
ahoj, my ju tiez budeme mat vonku pod stanom, takze ja davam zelenu..byvame pri morave, kde je kopu komarov, ale riskneme to:) nakupime vela fakli proti komarom:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mat svadbu pod velkym stanom pri jazere v Dunakiliti v Sari Csarde. Ak mas svadbu po nas, dam ti vediet ako sme dopadli. Ale to krasne prostredie a take ine ako v kulturaku. To je moj nazor :-)
Odpovedať
podla mna - je to iste krasny zazitok, volakedy sme to zvazovali, ale organizator svadby nas upozornil, ze v pripade letnej nocnej burkovej smrste a 10 minutoveho silneho vetra sa vela znici, ale len malo sa da zachranit a vzdy sa im takato svadba skoncila predcasne. takze sme stan zamietli. :-)
Odpovedať
no presne swarovski, pre tú prípadnú búrkovú smršť sa to nedá plánovať. A Slovensko tiež nie je niekde na azúrovom pobreží, že by to počasie v lete bolo väčšinou ustálené, okrem toho u nás môžu byť aj dosť chladné noci okrem fakt zopár letných tropických nocí, ktorých u nás nebýva veľa. No a nechcela by som, aby moji hlavne starší hostia, ktorí možno budú viac sedieť ako tancovať pociťovali nejaké nepohodlie a zimu.
Odpovedať
Profilova fotka
áno, je to o risku pokiaľ ide o počasie, ale my do neho aj napriek tomu ideme - stan bude počas dňa otvorený a večer sa zavrú bočné steny s tým, že v prípade potreby budú pripravené aj plynové ohrievače:-)
Odpovedať
Môze to byť super...ale radšej by som to poistila nejakým murovaným priestorom.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my ideme do toho rizika a budeme mať svadbu pod stanom....ako píšeš, stan sa dá uzavrieť a keby bola naozaj veľká zima, tak sa dá vykúriť.... pokiaľ má stan kvalitnú konštrukciu, netreba sa báť ani letnej búrky.... minulý rok sme boli na jednej svadbe pod stanom, trochu im aj spŕchlo a teda vôbec to nevadilo....veď do stanu neprší...:-) pokiaľ ide o komáre, tak proti nim fungujú skvelo fakle, sviečky a dnes sa dajú kúpiť /požičať aj solárne lapače hmyzu... podľa mňa veľké plus je, že hostia nemajú potrebu utekať von na vzduch a zábava sa tým pádom nerozbíja...kamarátka na svojej svadbe stále naháňala ľudí, ktorí vyšli pred reštauráciu, aby išli dnu a aby sa bavili.... podľa mňa svadba pod stanom má jednoznačne oveľa viac plusov ako mínusov... držím palce, aby Vám to vyšlo podľa Vašich predstáv a snov....:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?