Castel Mierovo - svadba v roku 2013

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, som strašne zvedavá, ktoré z vás chystajú svadbu v roku 2013 na tomto úžasnom mieste :-). Bola by som veľmi rada, ak by sme mali miesto na spoločnú diskusiu o prípravách, radách, tipoch, proste mali priestor len tak si poklebetiť. Teším sa, že Vás aspoň takto spoznám. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
JA ;-)
Odpovedať
aj ja :)
Odpovedať
No to by zaujimalo aj mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
no kočky dajte dátumy nech si potom držíme postupne palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No a ja tiez, aby tu bolo aj nejake zastupenie zenichov;-)
Odpovedať
Profilova fotka
supis konecne vas aspon takto spoznavam :) tak zatial to vyzera ze z nasej MS komunity zaciname my. No hovorte co uz vsetko mate, kolko ludi budete mat, poradte co si davate ako hlavne jedlo a kto bude mat aj obrat v mierove? No a pre mna najsam tema aku vyzdobu chystate? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my tam mame svadbu 27. aprila. :)
Odpovedať
Ahoj kocky, rada by som sa pridala do vasej diskusie.Ja svadbu planujem az na jun 2014, ale viem,ze Mierovo je vybookovane aj rok vopred,tak sa tam idem uz zajtra pozriet a urobim nezavaznu rezervaciu. V kalkulacii ktoru mi z Castel poslali, je nacenena aj vyzdoba - ako povinna polozka. Len mojim snom je mat Moruska dizajn...tak pevne verim,ze budu tolerantni a nebudem platit za vyzdobu dvakrat. Kedze sa bude jednat o civilny obrad - kto bude oddavajuci? Niekto z miestnej matriky? Uf...z toho mam obavy.
Odpovedať
Ahojte, aj ja planujem svoju svadbu v Casteli v termine 19.7.2014 a ja tiez mam stretnutie s nimi zajtra :-) skoda, ze som dostala cas na obhliadku len vo vecernych hodinach, lebo pride vela parov. Podla mna vyzdobu mozes mat vlastnu, aspon tak to maju v podmienkach na tento rok. Nas obrad bude v kostole v Mierove, neviem ze kto robi u nich civilne obrady.
Odpovedať
Ahojte, prosim, kolko stoji prenajom saly v Mierove? Predpokladam, ze je to asi vratane vyzdoby a obsluhy. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ida138 napíš im mail,oni ti ceny a všetko pošlú na mail+aj cenovú predkalkuláciu svadby v počte hostí akej potrebuješ niektorej inej svadby ktorá tam už bola nech máš akú takú predstavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana_ba Ahoj, jedna znama tam bude mat teraz svadbu tento rok a takisto bude mat vyzdobu od morušky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pozerala som foto a vyzerá to nááádherne, ale zauímalo by ma cca kolko vás to víde ? :D
Odpovedať
Ahojky, tak se přidávám do diskuze. My tam budeme mít svatbu 1.6.2013. Komunikace se slečnou Nagyovou je suprová, je velmi ochotná a vše zatím klape. Co se týče oddávající, tak budeme mít paní Farkašovskou z Bratislavy, která u nich dost často oddává.
Odpovedať
aj my tam máme svadbu 27.9.2013 :)
Odpovedať
@janulka28 od kolika budete mít obřad? a kolik hostů plánujete?
Odpovedať
@dany19 obrad tam nebudeme mať,a hostí bude asi tak 40 :)
Odpovedať
Tak obřad nakonec bude v Pezinku na Staré radnici, v Casteli bude jen hostina, počítáme s max 45 lidmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my zvazujeme Mierovo (ale az buduci rok), cenovu ponuku mame- a je velmi priazniva, len podla fotiek sudim, ze velka vacsina svadieb sa kona vonku pod stanom v krasnom prostredi..no my chceme vnutri- a co som zopar fotiek interieru videla, tak nic moc :/ Ale chystame sa tam osobne, tak uvidime.. Vy ako, vnutri ci vonku? ;-)
Odpovedať
@juljul Ahoj, aj my budeme mat svadbu v juli v Mierove. Chcela by som sa Ta spytat, ci si bola spokojna.Mali ste svadbu vonku v svadobnom stane?Nevadilo to hostom, ze ste museli presunut hudbu po 22:00 dovnutra?V akych farbach si mala vyzdobu? Diky
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan väčšinou tam začínaš vonku pod stanom a o desiatej sa tak či tak musíte presunúť dovnútra...celý deň by som to vo vnúri asi nevydržala nie je to tam nejak extra veľké
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejkaladvinka medzitym sme sa tam boli pozriet, super pacilo sa nam, aj ceny, vsetko ok- len pre nas asi fakt nie kvoli tomu interieru, nakolko nechceme vobec stan. Planujeme totiz cca april a pocasie je premenlive, ale aj keby bolo pekne, tak sme si povedali radsej nie..cize pre nas je to tym padom asi pase :-S ale skoda, inak velmi krasne je tam vsetko a pre tych, co chcu vonku pod stanom je to parada, krasne fotky tam vsetci mali ;-) Drzim vam palce Andrejka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan ďakujem tak dobre vyberte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andydi ahoj, ja som bola velmi spokojna,mojou hlavnou tuzbou bolo mat vonku obrad, co sa splnilo. Zvysok sme mali pol na pol. Kedze predsa len koniec aprila nie je vecer este tak teplo, rozhodli sme sa mat hostinu vnutri. My sme nemali vela hosti, len 35 a to je na ten ich interier tak maximum by som povedala, viac ludi si tam predstavit neviem. Tancovali sme do tej 22 vonku na terase a personal tam urobil aj volne sedenie, cca 5 okruhlych stolov, takze aj ked sme mali hostinu vnutri, po jedle sa aj tak vsetci presunuli von a boli sme tam do tej desiatej. Co sa tyka samotneho presunu, myslim si, ze v pohode, aj ked teda uprimne mne sa pacila najviac ta cast vonku, vnutri to uz potom bolo take kludnejsie a okolo polnoci sme krajali tortu. Ale zalezi aj aky mas program, lebo my sme to mali na volnobeh, ale tak sa nam aj hostom pacilo. :) Este kuriozne u nas bolo, ze asi trikrat vypadla v celom Mierove elektrina, takze sme boli len pri svieckach, nesla ani hudba, ani nic, ale napriek tomu sme sa bavili. :) Klucom k dobrej svadbe je podla mna dobra spolocnost. Ta vyrobi zabavu bez ohladu na podmienky, ci prostredie. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andydi prepac, este co sa tyka vyzdoby, my sme mali zlato-bielu, kukni moj album. :)
Odpovedať
@juljul Ahoj, mate naozaj krasne fotky, ste pekny par a bola si krasna nevesta.V Mierove su ozaj tie zahrady inspirativne na fotky, aj mne sa to zapacilo na prvy pohlad.Pacili sa mi aj tie fotky, co ste nafotili vonku v tych viniciach a pri majaku. Pekne.Ja som rozmyslala nad piratskou lodou na seneckych jazerach. Este uvidime.My by sme chceli mat tanecny parket pri bazene, ale neviem, ci sa to bude dat, lebo vraj Dj by mal byt s nami pod stanom.Aj my budeme mat tak do 40 ludi.Vyzdobu by som chcela do ruzova, ale masle na stolicky nemaju v tej farbe, tak si ich asi dodame sami.Este mame toho dost zajednat, zakusky, tortu a tak.Pripadne ak mas nejaky kontakt na zakusky , budem rada.Mali ste aj priamo v Casteli ubytovanych hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@andydi dakujeme velmi pekne za pochvalu. :) mne sa Mierovo paci hlavne kvoli tomu, ze je to take utulne, utesene, kazdy jeden kutik je dotiahnuty k dokonalosti, davaju si na tom naozaj zalezat, a je vidno, ze do toho vkladaju srdce. tam sa podla mna skareda fotka ani neda spravit. :) su naozaj ustretovi, cokolvek sa da zariadit. no co sa tyka tancovania, tak tusim aj nam hovorili, ze ak vonku, tak jedine pod stanom, alebo na tej terase, ze pri bazene max sa da urobit obrad a nejake volne sedenie. inak tam toho miesta na tancovanie ani nie je vela pri tom bazene sa mi zda. Zakusky sme mali od firmy www.floril.sk, sidlia v Malinove, co je odtial kusok, takze aj prakticke, a robia aj minidezerty, co sa mi velmi paci. Brali sme od nich aj tortu. Do Mierova sme vsetko doviezli v piatok pred svadbou. Co sa tyka ubytovania, my ako novomanzelia sme si zajednali apartman a par hosti sa tiez ubytovalo, ale ti si to riesili individualne. Je to inak velmi prakticke, lebo zo zabavy mozes rovno padnut do postele no a rano ranajky na terase za spevu vtacikov, to bola parada. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme sa tam tiez boli pozriet a zahrada je tam uplne nadherna. Ta ma ocarila na prvy pohlad. Zial, civilne obrady tam nerobia, resp. pride pani z matriky a vyzera to ako obrad, ale predtym sa musite ist naozaj zobrat na svoju matriku, lebo ti co tam maju pravo oddavat, tam odmietaju prist a je to len divadlo pre hosti. To nas odradilo a radsej sme vybrali ine miesto. Ja to chcem mat zo vsetkym a naozajstne, nie len tak na oko.
Odpovedať
@juljul dakujem za tip na zakusky. Dnes som videla Tvoj foto album aj na FB stranke Castelu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@juljul bola si krásna nevesta, prirodzená, jemná....aj my budeme brať s Floril tortu a všetko okolo tak sa už teda na nich teším :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?