Aké máte skúsenosti s hotelom Kamila?

Mám na mysli organizáciu, personál, prístup a pod.
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu v objekte Kamila a boli vsetci velmi ochotni a prijemni. Najma pan Svoboda: hotelovy manazer. Mozem len vrele odporucat, akurat ze on uz tam nepracuje :-( No vo vseobecnosti boli velmi ustretovi.
Odpovedať
Bola som tam na praxi a mala som možnosť zažiť tam niekoľko svadieb a vždy sa mi páčilo. Obrady, ktoré sa konali vonku boli vážne nádherné. A čo sa týka personálu môžem vrelo odporučiť, organizácia aj pristup je na vysokej úrovni. Jednoznačne odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme tam mali svadbu tento rok v septembri. Komunikacia velmi dobra, to nas vlastne presvedcilo, aby sme sli do toho s nimi. Mali sme u nich aj obrad - civilny vonku na nadvori. Par veci by som urobila inak, ale celkovo sme boli spokojni :) Ak by ta zaujimalo nieco konkretne, kludne napis do IP.
Odpovedať
Ahoj Klaudi. Ja som mala svadbu v juli pod velkym stanom v Kamile a musim povedat, ze vsetko dopadlo super, pristup a organizacia na vysokej urovni. Mala som pocit, ze som medzi svojimi, vladne tam prijemna atmosfera. Co je dolezite, ze od vsetkych som mala pozitivne reakcie, tak som taka rada :-) Mozem len vrelo odporucit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?