Svadobná kytica z margarétok

Má niekto skúsenosť s takouto svadobnou kyticou? V kvetinárstve mi ponúkli len chryzantémové margaréty, ale ja by som chcela klasické. Vydržali by vobec celú svadbu a s akou inou kvetinou ich kombinovať?
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamoska mala iba uplne z cisto lesnych margaretok a bolo to pekne...ale take jednoduche...myslim, ze to ani nedavali nejak specialne robit kvetinarke...ale vyzeralo to super, lebo mala margaretky aj vo vlasoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús sa popýtať vo viacerých kvetinárstvach. Nespoliehala by som sa len na jedno. Podľa mňa nie je dôvod prečo by taká kytica nevydržala, ak bude správne urobená. Ja by som ich nekombinovala, nechala by som čiste margarétkovú kytičku, vyzerá to čisto, jemne, romanticky.
Odpovedať
nejako tak by som si to ja predstavovala...uz len zohnať margaretky...nemas nejaku fotku pre inšpiraciu?
Odpovedať
Profilova fotka
fotky : https://www.google.sk/search?hl=sk&si...
Odpovedať
@chrumpinka objednaju ti v lepsich kvetinarstvach :)
Odpovedať
@chrumpinka kamaratka mala biele gerberky male a vyzeralo to uplne ze super :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja si ich idem vypestovať sama, tak som zvedavá či sa mi to podarí do júna.
Odpovedať
Profilova fotka
ja žijem Prahe, svadba bude v Nových Zámkoch, tak skušam po rodine, nech mi nejake veci pozistuju ( snažíme sa nerozhadzovat nakolko si svadbu hradime my ) - napr. svadobnu kyticu. Mala som predstavu tulipanov, alebo margaretok. Nakolko mame fotenie den pred- tulipany by nevydržali- takže zostali margaretky. - foto som odoslala rodine, aby pri zisťovačke videli floristi aka je moja predstava - a dostali sa k sume 150 e - to je zaklad a vyššie !!!( podla potrebných vecí.. (prikladam i fotku, aby ste videli :-) ) a to je jenom kytica. svadobna kytica margaretok. Ak by niekto nahodou vedel nejakeho šikovneho floristu, kto vie urobit podobnu kytku v NZ ( alebo blizke okolie) a neobere ma o majetok :-D , dajte prosím vediet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?