Sušenie svadobnej kytice. Ako ju ošetriť?

Chcela by som sa opytat, ako osetrit svadobnu kyticu, ktora sa susi uz rok, je z ruzi. Vcera som chytila lupienky a zdali sa mi byt trochu vlhke, cize nasavaju vlhkost zo vzduchu. Ked sa mi kyticka ususila, postriekala som ju lakom na vlasy, ale to asi nestaci. Chcem, aby mi vydrzala navzdy. Co takto lak na drevo? Vopred dakujem za rady a zaroven vam vsetkym zelam krasne manzelstvo plne lasky.
Odpovedať
skus aj tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som moju vzala na cintorin na starych rodicov. Aj tak by som ju casom vyhodila, takto aspon skrasluje este aj ine miesto :-D Nechapem kvoli comu si vlastne nechavate kyticu?
Odpovedať
Dakujem anaxamon, mrknem sa tam, nenapadlo ma do vyhladavaca zadat vyhladavanie aj po cesky:) livia333 vidis, ja zase nechapem, preco si kyticu niesla na hrob, ja si myslim, ze ked ju mam doma (mam na svadbu prekrasne spomienky), tak aspon potesi mna, mojim starym rodicom to uz moze byt sumafuk, co maju polozene "nad sebou". Skraslovanie cintorinu mi pride ako cierny humor...Chcela som vediet, co robit s ususenymi kvetmi, ale dakujem aj za tvoj, nie velmi konstruktivny nazor (lebo rada to nie je).
Odpovedať
Profilova fotka
no pre mna to boli iba kvety :-D nic viac. Su to moje oblubene kvety, ale nic pre mna neznamenaju, ak si budem chciet pripomenut svadobny den, mam tam na to manzela a nie kvety :-D na kt. bude jedna prach sadat a neviem aka haved este...takze v tomto sa asi nezhodneme. My sme na svadbe vyslovene trvali aj na tom, aby nam ludia kytice nenosili - je to len zbytocne vyhadzovanie penazi a bez tak by sme ich nemali kde skladovat a neviem co by bol na tom cierny humor. Ty svojim zosnulym na hrob nenosis kvety? Ja to nedokazem uplne pochopit ako sa mozte upnut na taketo hmotne veci. Na druhej strane vsetci sme ini a preto som sa len zo zvedavosti spytala, na co si tie kytice okdladate??? Co to ma za vyznam, casom ju aj tak vyhodis...A ja som naozaj nechcela nikoho urazit ani si robit posmech.
Odpovedať
Nie, ja svojim zosnulym na hrob nenosim kvety, 18 hodinovy let by mi zabral viac casu ako jedno popoludnie. Nosim si ich v srdci. |-| Na moju kyticku s 11timi rozvitymi ruzickami toho prachu vela nesada a je dokladne presusena, takze v nej nepestujem ani ziadne zvieratka. Ja som si nechala vsetko zo svadby- od svadobnych siat cez zavoj po sperky. Pre mna vsetky tie veci znamenaju vela. Snad vy sa ti to lepsie chapalo, keby si zila daleko od vsetkych a vsetkeho a aj mensie veci by si si zamilovala a sposobovali ti radost. No a mozno sa ti to bude zdat neuveritelne, ale manzela mam zo svadby aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?