Podla coho sa vybera farba kytice?

Podla coho ste si vybrali farbu kvetov do svadobnej kytice?
Odpovedať
podla vyzdoby, aby to ladilo.a farbu vyzdoby podla saly, kde uz bolo dost farieb, takze do iných sme ist nemohli..takze kytica bude biela a dve rozne ruzove...
Odpovedať
Podla mna to nemusi byt podla vyzdoby... Skor podla oblecenia nevesty, topanok... Napr cervena kytica, cerveny ruz, lodicky... To mi pride vhodne ladenie... Podla doplnkov a nie podla saly... Ja osobne by som svadbu chcela lila, ruzova, bleda.... Ak najdem pekne topanky chcela by som to urcite ladit do tych farieb... Aj s nausnickami, ale aj s vyzdobou celkovou.. Ale zavisi to od teba.. Co sa tebe paci... Ked chces kyticu zltu a zvysok vyzdoby bielej povedzme tak je to na tebe... Nemusis sa riadit nicim
Odpovedať
Profilova fotka
@akvalinia ja som vyberala podľa mesačného znamenia som levica takže slnečnice, samozrejme sú to aj moje najobľúbenejšie kvety :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zatazena na cervenu,vyzdoba bola cervena a aj my sme mali cervene doplnky ja topanky a kyticu z cervenych ruzi a a bielych frezii,zenich mal kravatu a traky
Odpovedať
@akvalinia podla toho ake mas rada farby ;)
Odpovedať
ja som vyberala svoju kyticu podla fotiek z netu, ukazala som ju kvetinarke a ked sme sa dohodli co v nej bude a v akej farbe, v takej mi urobili aj ostatnu kvetinovu vyzdobu... ostatnu vyzdobu som mala neutralnu, dohodnutu uz predtym
Odpovedať
@akvalinia ahoj, vyber si podla toho, ake mas rada kvety - druh, farebnost. V sale sa tvoja kytica strati, ved bude len vo vaze na tvojom stole, cize urcite by som ju neprisposobovala farebnemu interieru miestnosti, hlavne ak su tam vyrazne farby, co podla fotiek tu na mojasvadba.sk je vidiet casto (zlte, zelene, oranzove steny, atd.)
Odpovedať
@akvalinia moju som vyberala podla farieb a kvetov, ktore sa mi pacia, takze tam boli pastelove farby a hlavne frezie. ostatna vyzdoba v sale bola smotanova.
Odpovedať
@akvalinia predsa podľa nevesty! musí ladiť k tvojej osobnosti, povahe a predstave svadby:) A podľa toho potom doladíš aj výzdobu:) Ja mám nežné obdobie, takže bolo všetko pudrovo ružové a smetanové - žiadna sladká ružová, ale krásne nežná... a kdeže prišla jeseň o niečo skor, kyticu som doplnila na poslednú chíľu červenými šípkami... bola nádherná:)
Odpovedať
@perzefona ja som vlasne nemyslela, ze to musi byt podla vyzdoby, len ze ja som podla toho vyberala...ale ako na to pozeram, vyznelo to tak :-)
Odpovedať
ja som vždy vedela, že budem mať červené tulipány, lebo ich milujem... doladené som k nim mala červené nechty :-D výzdobu som mala naopak v smotanovej farbe a na stoloch boli zase len rôzne farby tulipánov....
Odpovedať
@akvalinia vobec to nemusi byt podla vyzdoby saly a nemala by mat ani rovnaku farbu ako saty (aby s nimi pri foteni nesplynula). Vyber si kvety do kytice ake len chces :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@akvalinia ahoj :-) no ja neviem.. Uz som zasadne proti tomu, aby sa kytica ladila k vyzdobe, ci ku sale. V prvom rade si vyber to, co sa tebe paci, v druhom rade, co ti ide k postave, satam, k tebe.. Aby si vynikla ty, nie doplnky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kytica by sa mala voliť asi takto: veľkosť od postavy nevesty, drobné nevesty by mali dávať pozor na veľké a výrazné kvety, aby ich postava za kyticou nezanikla. Pri jednoduchých šatách môžete ísť aj do farebnejšej, extravagantnejšej kytice, naopak bohato zdobené šaty si vyžadujú kyticu jednoduchšiu. Každopádne, ako už tu bolo spomenuté malo by to odrážať Vás. Vyberte si farbu a kvietky, ktoré máte rada. Dnes už, dá sa povedať, neplatia striktné pravidlá. Práve naopak. Vyberte si takú, že keď sa na ňu pozriete vyvolá vo Vás nejaké pocity. Najprv sa vyberá kytica, tá tvorí základ pre výber všetkého ostatne - kytičky mamičiek, auto, sála. Ale určite pouvažujte nad viacerými alternatívami - kvôli dostupnosti a rozpočtu.
Odpovedať
@akvalinia podla vlastneho vkusu,,,kytica nemusi ladit s nicim ani s vyzdobou, ani so salou ani s kvetmi kadekoho,,,vyber si taku aka sa ti paci :)
Odpovedať
neviem preco by mala ladit kytica, nevesta alebo zenich s vyzdobou. nic z toho nie je sucastou vyzdoby urcite nechcem aby ked si dam moju kyticku do vazy na stol, aby zapadla do vyzdoby, chcem aby ju bolo vydiet. to iste aj o neveste ved nech vidiet ze je to nevesta a nie cast vyzdoby.
Odpovedať
ja som si kyticu vybrala podla toho, ake saty som mala .. kedze som mala cipkove, nemohlo t byt nic prehnane, musela byt jednoducha a jednofarebna, tak som mala biele kaly a vyzeralo to cele fajn ... kaly som chcela od zaciatku, vemi sa mi kytice z nich pacili a bola som spokojna
Odpovedať
vyber si aku chces podla toho co sa ti paci, je to tvoj den nech je kytica aj zo slamy hjlavne nech sa vy dvaja lubite naozaj by som toto nejako neriesila
Odpovedať
Ja ladím kyticu k výzdobe, keďže nič farebné ja ani môj snúbenec mať nebudeme. Len mám ešte dilemu, či živú kyticu alebo látkovú. :-| Lebo ani neviem kedy sa pôjdeme fotiť, či pred svadbou vo štvrtok, aby sme nemali zhony, ale to zas účes make up šaty svoje musím mať a v sobotu zas málo času :-( Ako to riešite?
Odpovedať
Profilova fotka
@barbief zo skúsenosti musím povedať, že je lepšie sa fotiť v iný deň. Nielen kvôli tomu, že v sobotu je málo času, ale aj fotky sú také iné, prirodzenejšie a mladomanželia si to viac užívajú.... A ak sa na niečo zabudne, fotograf to vie dofotiť vo svadobný deň. A čo sa týka účesu a make upu, ak máte dohodnutú skúšku účesu a líčenia u kaderníčky a vizážistky, využite to. Obvykle sú to nižšie ceny. So šatami je to komplikovanejšie, potom je lepšie mať kúpené, alebo sa skusiť dohodnúť so salónom.
Odpovedať
hlavne si nedaj kafrat do zivota do vas dvoch do svadby a uvidis ako sa to zmeni, drzim palce
Odpovedať
Vyber si akú chceš, pre inšpiráciu posielam foto aká sa páči mne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?