Kytica z divých červených makov

Profilova fotka
Čo poviete na svadobnú kyticu z divých makov???je to vhodné ako svadobná kytica??
Odpovedať
Profilova fotka
@pastelka99 ahoj :-) sestra to ich mala, ale iba na fotenie - ešte má aj pár záberov ako si ich ona sama trhá.... naozaj bola to kytica pripravená počas jazdy na fotenie.... čerstvé maky zviazané zelenou stuhou... no skutočnosť bola taká, že tie maky boli plné chrobákov, ktoré sa rozlietali po celom aute :-| a okrem toho vydržali max. pol až trištvrte hodinku... napr. ženíchové pierko vydržalo asi tak 10 záberov, aj to pri jednej póze a už bolo zvädnuté... a ani samotná kytica nevydržala do konca fotenia... takže ja by som ti originálne lúčne divé maky neodporúčala.... no možno má niekto iné skúsenosti, resp. názor ;-) no mám aj takú vedomosť, že údajne existuje kvietok, ktorý sa dosť výrazne podobá na divý mak, no je šľachtený, takže by mal mať aj dlhšiu životnosť... ak si dobre spomínam, tak by sa mal nazývať večernica, ale to si radšej zisti u nejakej flóristky ;-)
Odpovedať
Tejto kvjetki ti hneď zvadnu. Oni ti ani hodinku nevidrzia.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :))) musím sa poradiť s flóristkou ...vymýšľam, lebo mám skoro všetko na španielsky štýl a bohužiaľ k tomu neviem doladiť kvety do kytice, neviem, čo je typický španielsky kvet.
Odpovedať
@monika_tomi skoro si trafila :-) je to veternica (ANEMONE CORONARIA),existuje v bielej,modrej,fialovej,bordovej a červenej farbe,ktorá pripomína mak.Ale existujú šľachtené maky ,ktoré vydržia niekoľko dní.
Odpovedať
Profilova fotka
@florista ja som vedela, že odborníci o tom vedia viac :-)
Odpovedať
tak je to na tebe,ked sa ti paci...je to den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?