Kytica s ovocim (svadba v juni :)

ahojte baby, co hovorite na kyticu s ovocim? ja som na to dnes natrafila a strasne sa mi to paci :) s ceresnami, jablckami, ribezlami...svadbu mame koncom juna, tak by to malo byt idealne obdobie..mali ste niekora taku kyticku, alebo niektora take robite? a ktora z tych kyticiek sa vam paci? bojim sa len, ze ked budem hadzat a trafim tym jablkom nejaku do hlavy, moze mat riadnu hrcu na hlave :D
Odpovedať
Velmi pekne kytice, byt tebou idem do toho a co sa tyka toho hadzanie kytice tak veru radsej ju nehadz aby sa niekomu nieco nestalo, proste len podaruj tej ktorej chces :-)
Odpovedať
asi mas pravdu, celkovo to hadzanie kytice asi nie je nutne...tak dufam, ze mi niekto nieco podobne vyrobi, chceli by sme mat taku sviezu kvetinovo- ovocnu svadbu, ked je to koncom juna, asi to treba vyuzit, nie..:)
Odpovedať
inak ty mas tiez svadbu 25.juna? :) @karoliness
Odpovedať
ked si na to teraz prisla (teraz si sa tym nadchla), ... daj si mesiac ... a ak sa ti to bude stale tak pacit ako dnes, ... tak to ries az potom :-)
Odpovedať
mna to neoslovilo síce, ale kludne, je pravda, ze mate termin v idealnom obdobi na takuto kyticku....a veru radsej nehadz :-D :-D :-D :-D :-D ja tiez idem darovat, nie hadzat ;-)
Odpovedať
@nadeeja Podla mna by si to mala super, aspon trosku inu kyticu ako vsetky ostatne, urcite by si zaujala :-)
Odpovedať
:) no tak tie jablka su uz mozno extrem, ale ceresnicky, ribezle, nejake bobulky? no hej, nechcem ist do toho s horucou hlavou, ale zas cas sa krati a neviem, ci uz o mesiac nebude neskoro riesit kvety? radsej sa tymi kalendarmi, co kedy neriadim, lebo nic nestiham podla planu, len zas by som kvetinovu vyzdobu nenechavala na poslednu chvilu..a myslim, ze ked takato kyticka, asi by sa cela vyzdoba mala niest v takomto duchu, kedze to budeme mat vonku, ja by som tam porozsypala po stoloch ovocie, teda skor nechala naaranzovat :) samozrejme vkusne...ci sa to nehodi podla vas?
Odpovedať
@nadeeja podla mna to bude super a isla by som do toho :) ked to budes mat vonku v prirode, je to idealne :) a tie kyticky su krasne ;)
Odpovedať
nemame to uplne v prirode, ale Chateau Foldvary vonku, nechcem, aby sme boli zavreti dnu., ked bude horuce leto, preto som to chcela ponat tak letne :) ja sa len obavam, ci sa to bude hodit k satam, kedze mam tieto fakt ze riadne princess, aby sa to nebilo. len zas musim povedat, ze my ani nechceme uplne tradicnu svadbu, tak nejake ulety (aj ovocne) snad vsetci preziju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nadeeja urcite preziju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvoľ si tú ovocnú kytičku, to budeš mať super !
Odpovedať
Tie kyticky s ovocim vyzeraju super, len by som sa bala ci by som ju nezjedla hned :D :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?