Je výber svadobnej kytice na ženíchovi?

Profilova fotka
Ahojte kocky, dnes som sa dopocula taku vec, ze nevesta si svadobnu kyticu nevybera, ze jej ju ma v den "D" priniest zenich? Co je na tom pravdy?
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne kedysi sa to robilo, dnes uz to takto moc nefunguje. velmi som sa nasmiala na pribehu kolegyne z roboty lebo chudatko dostala kyticu z anturii a vyzerala naozaj ako pohrebna...zenichovi vravela ze chce nieco jemne pekne ... zobrala ho jeho mama do kvetinarstva a ona vybrala obrovsku opachu velkych cervenych anturii co sa jej plandrala pomaly az po kolena...videla som aj svadobnu foto a vyzeralo to vazne otrasne... a kedze vacsina chlapov nie je tymto smerom moc zrucna , pre nich su kvety nepodstatna sucast svadby , takze ked zienka chce mat vsetko zladene a podla predstav musi si vybrat sama :-) ja si tiez nadiktujem kyticku aku chcem a v den svadby pojde drahy pre nu a prinesie mi ju uz on :-) jemu je to jednduchsie akoby sa mal trapit ci sa mi bude lubit a ja nebudem celu svadbu sklamana z nejakej opachy ;-)
Odpovedať
to by som si dobre rozmyslela ci to nechat na chlapovi:)))) ja to teda nanho urcite nenecham a myslim ze by si to na zodpovednost ani nezobral:) a nahodou by to dopadlo ako pise antamauru o kolegyni a verim ze by to tak dopadlo, tak si ju vyberiem ja a on ju prinesie hotovu :) a vsetci budu spokojni:)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, ja som si ju bola vybrať, objednať a moj drahý si po ňu v deň svadby odskočil a bolo vybavené ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si ju vybrala a objednala sama a zenich mi ju bol vziat,cize ju priniesol :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si ju vybrala sama ale zaplatzi a donesie ju zenich :)
Odpovedať
Ja som si kyticu vybrala podľa obrázku, keďže som chcela látkovú a nechala som ju poslať ku kamoške. Čiže tú moju kyticu som ešte nevidela a uvidím ju až v deň D, kedy ju kamoška dá frajerovi a on ju dá mne. A platila som ju ja, lebo s kyticou som dávala robiť aj pierko pre ženícha a náramok pre družičku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Keby som to nechala na priatela, cely cas by som trpla, ze ako to dopadne. A on by trpol, ze ja nebudem spokojna a budem mrzuta celu svadbu. Takze si ju vyberiem sama a on ju asi len prinesie.
Odpovedať
Ja som si ju kúpila, zaplatila i prevzala... Ano, volakedy to bolo tak, že ženích kyticu priniesol (teda aj kúpil). Čo ja si pamätám, aj naši to tak mali. Vtedy to ale bolo iné, výzdoba, farba kvetov a výzdoby sa neriešila, ani nebol taký výber kvetov. Nevesta mala rada ružovú, mali ružové gerbery, tak boli tie.... :-)
Odpovedať
ja som si objednáva a boli sme pre ňu spolu, kedže som oblednávala okem nej aj ikebanu a kytice, neviem ako by som ich odniesla iba s budúcou švagrinou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?