Farba svadobnej kytičky podľa farby výzdoby

ahojte, ako sa vybera svadobná kytička? podla vyzdoby, ktorá bude v sále, alebo podla toho aká sa mi páči? a skôr živú kytičku, alebo nejaku taku "nevädnúcu" do ruk :-) dakujem za vase rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur čítaš mi myšlienky :) ja to tiež netušim :-D a rada by som sa dozvedela jak to je
Odpovedať
@lukur ako len chces :-) ja chcem cervenu kyticku a budem mat aj cervenu vyzdobu ale to neznamena, ze je to pravidlo...ja si pri pripravach na moju svadbu riadim tym, ako to chcem mat ja, a nie ako by to malo byt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s tym ze je to len o tom co sa tebe paci...ja som mala zladenu cca s vyzdobou pretoze rovnake kvety ake som mala v kytici som dala aj na stoly.
Odpovedať
keďže je tu už takáto téma aj ja by som chcela rada, budem mať zeleno-zlatú výzdobu a vôbec netuším aké kvety mám dať ktomu aby to ladilo keďže zlaté kvety niesú....budem to mať v máji vtedy je vraj dosť na výber čo sa týka kvetov ale ja ich vôbec nepoznám a chela by som mať zladenú moju kyticu s kvetinovou výzdobou a taktiež kvety na aute....viete mi poradiť ako by som to mohla vyriešiť aké kvety možno použiť?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som závislá na fialovej, tak som mala zladenú aj výzdobu aj kyticu :-). Kytica bola z hortenzie a aj na stoloch boli hortenzie
Odpovedať
@mjam mozno by pekne vyzerala zelena kytica so zlatou stuhou alebo brosnickou... co ty na to? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela mat tak, aby sa mi to hodilo, kytica s ruzovymi laliami a ruzami ako svadobna, a aj male kyticky na stoly take iste (dokonca aj na aute vyzdoba). ale nemusi to tak byt, ak nechces, je to len na tebe
Odpovedať
@mariankamk hej nebolo by to zle ale neviem ake kvety lebo ja uz som zacala rozmyslat nad tulipanmi bielimy a previazat to nejako do zlata ale vobec neviem vedela by si aj o nejakych kvetoch lebo zmojej kvetinovej vyzdoby som uplne zufala...
Odpovedať
ja som mala výzdobu v modrej a bielej , kedže modrých kvetov nieje veľa, tak som si dala iba čisto bielu kyticu a na hostinu som dala ikebanu s bielymi kvetmi a s jedným druhom modrej, tej modrej tam nebolo. Bola som veľmi spokojná.
Odpovedať
dakujem vsetkym za odpovede :-)
Odpovedať
ja som mala červenú kytičku, ktorá mi ladila s červenými topánkami a červeným opaskom na šatách. a potom som s tým doladila aj stôl, dala som si červené ikebanky, sviečky a servítky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur @monika27051 ahojte kočky, ja budem mat hnedoruzovu vyzdobu... a sem tam cyklamenove prvky, takze kyticu budem mat z cyklamenovych hortenzii, smotanovych a bledoruzovych pivonii.... (aspon toto su moje predstavy) - tiez mam cyklamenove topanky a opasok na satach taketo ikebany si predstavujem aj na stoloch, ale inak ten napad s tymi laliami co je tu vyssie, hm.... pekneeee no a pravidlo to veru nie je, ze to musi sediet, ale ked to sedi je to krajsie PS: tiez mam svadbu v maji a vtedy su dostupne pivonky, tie su peknucke, tiez su teraz v kurze gerbery no a co sa tyka zivej alebo latkovej, rozhodla som sa pre zive kvety, aj ked latkove som najskor zvazovala, vydrzia dlhie, no nejako som to neskor zavrhla - inak ak chcete mozte mrknut moj album, mam tam vysnivanu kyticu, ale je latkova, je tam tmavohnedy kvet, co asi zive nezozeniem ani keby co
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mjam moja v maji pivonky, urcite... a ked chces trebars aj ine, napr hortenzie a podobne, ale tie pivonky su the best
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som mala kyticu prevazne susenu, tri cesnaky som po svadbe vytiahla a ostala pekna susena kytica :) a podla kytice a siat som si doladovala vyzdobu, aby sa to priblizne hodilo k sebe :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?