Vizážista na svadbu zo Žiliny. Poznáte niekoho?

Profilova fotka
ahojte babenky, pekne prosim, ak mi niekto poradit kadernictvo a vizaz v Ziline, budem mu velmi vdacna. Poculi ste nieco o salone Madufa? Ja ano, len ho nemozem v Zlatych strankach najst. Dakujem vam vrucne :-) ps: som v BA :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Madufa ma salon zboku budovy kde je aj lekaren v ulici od hotela Grand, smerom k Statnemu komornemu orchestru. Hned vedla papiernictna. Musis zazvonit na Femme Fatale. Vyjdes po schodoch a potom dolava, nie von na terasu! Aj mna bude krslit na svadbicu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte babenky..potrebujem velikansku pomoc.. hladam kadernicku a vizazistku,co by ma pripravili na svadobny den..kedze coskoro odchadzam do zahranicia,musim uz teraz zacat zistovat..ale nepoznam tu nic dobre..kedze som vzdy chodila domov na nieco take..
Odpovedať
Boli ste spokojne s Madufa v ziline? Robia pekne svadobne ucesy? Ja som tiez mimo, tak len cez net hladam salon. Vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, kedze moja tema bola uzamknuta, tak by som vas rada opytala, ci mi viete poradit alebo odporucit na zaklade vlastnych skusenosti nejake profesionalne kadernictvo v ZA, BY, PB? Nehladam "kadernicku", co chodi strihat po domoch, ale kvalitny kadernicky salon, kde dokazu zvladnut aj narocnejsie ucesy. Mate nejake referencie alebo viete odporucit? Vopred dik.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lescaut jej ja tam idem, zajtra dufame ze budu dobrí :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
odporucam zlaticu jamborovu, zlaticadesign.sk, skus pozriet jej galeriu a uvidis ci vie zvladnut aj narocnejsie ucesy, ale ja som vzdy spokojna a to tam chodim na extravagantne ucesy :))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?