Svadobný make up od Tomáša Vidu Zlaté Moravce

Mile dievcata, chcem sa s vami podelit o neprijemnu skusenost s tymto vizazistom. V sobotu 19.03.2011 budu mat svadbu moj brat a jeho priatelka. Kedze nevesta pochadza z daleka a svadba sa kona u nas v okrese Zlate Moravce, doporucila som jej make up od Tomasa Vidu, ktory je inak velmi sikovny, ma super pracu (cerpam z osobnych skusenosti, licil aj mna). Vcera 16.03. teda 3 dni pred svadbou!!! jej vsak len tak mimochodom pani zo salonu, kde pan vida posobi oznamila, ze jednoducho make up na tento termin musia zrusit, lebo pan Vida jednoducho uz ma nejaky iny plan. Nepovedali ziaden dovod, proste nic! Chapete - nevesta zostane nenalicena!!! Kto pozna ZM, vie, ze je to male mesto a zohnat sikovneho vizazistu je fakt problem. Preto by som vam odporucala, ze ked sa uz budete u pana Vidu objednavat, pre istotu si zaistite aj niekeho ineho pre pripad, ze by panovi Vidovi "do toho nieco prislo" ! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Veronika toto isté som pred svadbou riešila aj ja, s pani majiteľkou salonu, kam chodí tomáš malovať...počula som, že pre neho nie je problém pár dní pred svadbou zrušiť termín, ako dôvod udáva účasť na europskych a celoslovenských súťažiach v make-arte...no mne termín chválabohu vyšiel....no asi som mala veľké šťastíčko, teda sme mali, šťastíčko, lebo vidím, že skutočne je tento nonsens pravda... ale namaľoval na na 200%...to sa musí uznať...aj ked, takéto čosi pár dní pred svadbou by nevesta nemala riešiť...nie je to príliš profesné a morálne...termíny súťaží je možné vedieť aj pár mesiacov vopred. no nie vždy sa to dá, asi :-N
Odpovedať
Adka, ano, suhlasim s tvojim nazorom - ved ako som spominala, ja osobne som sa u neho dala licit 2x a vzdy som bola vysoko spokojna, vidno, ze je to profesional, ma fakt zlate ruky. no keby sa mi stalo to, ze mi pan Vida jednoducho par dni pred svadbou odvola termin a NEZDOVODNI TO, ALEBO ASPON NEZOZENIE NAHRADU, tak by som mu tam narobila pekny cirkus! Ani si nechci predstavit, ake mala nevesta z toho nervy, a este som jej ho dohodila ja - citila som sa ako blbec! Nahradu sme zohnali, az ked sme prevolali asi cely nitriansky kraj! Ano - pan Vida posobi vacsinou v BA, urcite je dost zaneprazdneny, no ak by v takomto style pokracoval dalej, myslim, ze si dost pokazi meno - teda minimalne tu v ZM.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Chcela by som sa spýtať... Kde pán Vida pôsobí? v akom salóne?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Tiež by ma zaujimalo v akom salone pan Vida pracuje :) prosim do spravy kedze tu sa to ocividne maze dakujem krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja môžem na Tomáša Vidu napísať len pozitívne skúsenosti. :-) Objednaná som bola u neho len na make-up, účes mi mala robiť kaderníčka zo salónu na robotníckej, kde chodí aj Tomáš Vida. V stredu pred svadbou mi však táto kaderníčka volala, že ma z náhlych, vážnych dôvodov nemôže učesať, ale že už volala Tomášovi Vidovi a zabezpečila, aby mi urobil účes on. Nakoľko som niekoľkokrát videla, že Tomáš robí veľmi pekné účesy, tak som súhlasila a v podstate ani som nemala na výber keďže to bolo 3 dni pred svadbou. Dokonca mala v ten deň zatvorený celý salón, tak zabezpečila aj to, že ma prišiel namaľovať a učesať ku mne domov. Takže som mala šťastie v nešťastí, pretože mi to ešte viac vyhovovalo, keďže som bola v kľude doma. Účes mi urobil tiež presne podľa mojich predstáv. Takže ja ho môžem len odporučiť. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja sa pripájam k z.junasova, tomáš vida ma líčil a česal nielen ako svedkynu na svadbu mojej sestry minuly rok, ale aj tento rok ako nevestu :-) a musim povedat, ze som bola maximalne spokojna - pristup, preciznost, ochota, samotny vysledok, nemozem na jeho pracu a pristup povedat ani jedno zle slovo. dokonca sme sa fotili den pred svadbou a to znamena, ze dva dni po sebe som mala uzasnu vizaz. pacila som sa nielen sama sebe, ale aj vsetkym svadobcanom. mozem len a iba odporucat! :-) pozeram na prvy prispevok a neverim, zeby toto urobil
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Jednej kamarátke týždeň pred svadbou zavolal, že ju nebude líčiť lebo ide na súťaž, tak hladala niekoho a potom cca 3 dni pred termínom jej zavolal že tada dobre...............a druhá kamarátka prisla na účes a líčenie vo svadobný deň a jednoducho jej kaderníčka oznámila, že ju nepríde nalíčiť lebo niečo má. Ja budem mať svadbu, ale o tomto človeku som ani len neuvažovala i ked jeho práca je pekna ale jeho správaniem je maximálne neprofesionalne.Posledna vec ktorú mienim riešiť týťdeň pred svadbou je krach mojej vizáže.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ja poznám Tomáša už zo školy,bol asi o rok-dva starší...tam ho každý len chválil a podporoval,kedže to bola taká hviezda...jeho práca je ozaj úžasná...no termín súťaží sa dáva dosť dopredu vedieť...takže bolo od neho dosť neprofesionálne,keď líčenie zrušil naposlednú chvílu a nedal vedieť skôr...takéto veci sa proste neriešia na poslednú chvílu...ja keď som bola vždy s niekým dohodnutá,tak som tam prišla a spravila som si svoju robotu podľa dohody...a ostatné moje plány museli počkať,alebo som si nič nenaplánovala,kedže som tam už mala niekoho líčiť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja mam s Tomasom velmi dobre skusenosti, licil a cesal ma aj na svadbu nie moju aj na tehotenske fotky velmi sikovny a mily na svoju svadbu sa mu budem urcite ozyvat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
mozem sa spytat na cenu? a nejaky kontakt? Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Mna Tomas Vida licil a robil mi uces minulu sobotu a bola som maximalne spokojna. Ma neskutocny talent a aj ako osoba bol uplne super. Vrelo odporucam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
a cenovo je to s nim ako? uces+licenie na svadbu aj so skuskou? naklady na dopravu alebo treba ist do ZM?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?