Svadobná kozmetička a vizážistka Partizánske

Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradiť dobru kozmetičku v Partizánskom, ktorá by mal namaľovala na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no u nas je to komplikovane v Pe ....aj si bola nejaky salon uz pozerat ?? no ja by som ti vedela poradit nechtiky ak by si chcela ale toto co sa tyka kozmeticky?? kamoska chodi ku katke sevcikovej a je spokojna ..neviem ci poznas ?
Odpovedať
Ahoj Partizánčanky, konečne zastúpenie aj od nás. Ja som už síce momentálne mimo PE, ale víkendy trávim väčšinou tam. Tiež ma trápila podobná otázky, kde sa nechať učesať a namaľovať. Nakoniec som to vyriešila tak, že do PE prídem až v sobotu a už upravená. Tam sa len prezlečiem. Jednu výhodu to PE predsa len má. Celkom dobrý svadobný salón za veľmi prijateľné ceny, ja som si síce vybrala až v PD, ale ten istý salón. Kde budete mať svadobnú hostinu?
Odpovedať
Katie, poradis mi kde sa ides dat namalovat v PD? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katie ak bola otazka na mna s tou hostinou tak chceme afroditu a je celkom v poho cakala som viac .... chcem sa ta spytat kde si si brala saty ? ja som momentalne v Ba tazke som to riesila cez nicole
Odpovedať
ahoj taira, mna malovala prave slecna sevcikova a bola som velmi spokojna... okrem toho je v tej istej budove kadernictvo slnecnica, kde my uces robila Janka - islo vsetko rychlo a podla mojich predstav ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
nevesticky, viete mi poradit dobru vizazistku z Partizanskeho? Vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronm For Beauty-Kozmetika a nechtovy dizajn si daj na fb dievcina sa vola Katka Jancovicova je to znama.. ale ja som u nej bola len raz na cistenie bo uz v PE nebyvam... segra ku nej chodi ... mlada babenka ... vraj sikovna.
Odpovedať
@veronm Ahoj Veron, velmi dobra je kozmeticka na Krasne - Monika Kozmeticke studio. Tiez je to mlada holka, som s nou velmi spokojna. Najdes ju na Facebooku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?