Suntan na telo. Kde nájdem v Bánovciach nad Bebravou?

Nájdem niečo také aj v BN? A ak áno, kde? Aké máte s tým skúsenosti? ;-)
Odpovedať
Hm...nikto nič? :-( :-S :-(
Odpovedať
Profilova fotka
V Bn netuším ale u nás v TO sa to robí ;-) Moja sesterka to využila ked sa teraz v maji vydavala, lebo v bielych svadob.šatách bola moc bledá. 1x asi mesiac pred svadbou si to dala skušobne že ako to chytí a týžden pred svadbou naostro :-) A bolo to velmi pekne a vyzeralo to prirodzene :-N
Odpovedať
No ale nezašpinila si šaty? Nerada by som ich vracala do salónu také... to by si pomysleli, že sa neumývam ;-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, nezašpinila i mna to napadlo, to preto Ti poradia že 1x to musiš skusiť skušobne pred svadbou aby si vedela ako Ti to zareaguje /chytí / a ako postupne začneš "vybledovať" ;-) Keby to špinilo obkečenie - ved kt. by si to bola dala na seba :-N
Odpovedať
Profilova fotka
A aby som nezabudla do pol pása /ona sa tak dala/ ju to vyšlo nieakých 16€ ;-)
Odpovedať
No ja sa len bojím, aby som nebola ako černoška... som bledá a bol by to riadny skok! :-D
Odpovedať
Neviete o ničom takom niekde na východe?
Odpovedať
Profilova fotka
kathy ved prave 1x sa to robi skušobne že ako to chytí a ako to postupne začne blednut. Moja sesterka si to davala pondelok pred svadbou a do soboty to mala tak prirodzene že ozaj keby som nevedela tak si to ani nevšimnem. :-)
Odpovedať
No to by bol ten lepší prípad... Ja by som si to dala najprv teraz na skúšku pred víkendom (aby som sa v prípade ohrozenia mohla celý víkend drhnúť a umývať)..hehehe... No uvidím. Hádam to nebude až také hrozné. :-N ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja ked som videla sesternicu den po...nastriekani som sa jej lakla :-) ma ubezpečovala ze to vybledne a bude to super, a fakt mala pravdu ;-) Ja som do maja 2010 ani len netušila že niečo take existuje :-D Ja som sa pred svadbou opalovala kolko razy i nasilu aby som bola trošku hneda do šiat - a takto mi to pride pohodovejšie 8-)
Odpovedať
Trinitylex12 - nestraš ma! :-D To sa zase bojím to mať až také tmavé, veď sa budú v robote všetci na mňa pozerať a prepadnem sa od hanby! Nevieš za koľko dní to asi vybledne? Keď si to dám piatok poobede, ako budem vyzerať pondelok ráno? Už to bude trošku bledšie?
Odpovedať
Profilova fotka
nestraším x-) ale ozaj ked som ju videla druhy den po nastreknutí bol to pre mna šok :-D ona je pôvodne bleda ako stena nábeh na pehy a zrazu čokoladova lejdy...je to individualne zaleži to na pleti pokožky,každy reaguje inak preto sa robi to skušobne ako kdo zareaguje ;-) ale ked si to daš piatok atak pondelok to bude teda podla mna o.k. 8-) Len podla mna z reakcie okolia netreba nikomu nič hovoriť - lebo ozaj výsledný efekt /po skúške/ je absolútne prirodzený a krásny :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte ja hladám striekanie na telo v Nitre...viete mi poradit?
Odpovedať
baby a nefarbi to? ja som uz o tom pocula vselico a teda nejako nestiham chodit do solarka, svadba o dva tyzdne... :-(
Odpovedať
ahoj balli, je tiez podobna tema: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ja odporucam urcite vyskusat, ja som si to skusila a mne sa to na mne velmi nepacilo, my sme boli zoparkrat aj s mojou polovickou v solarku a bolo to tak akurat, ani bledi ani prilis tmavi, tak prirodzene. mne ten nastrek pripadal dost tmavy na to aka som bledula a to som mala svetlejsi odtien.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte neviete ci je strekanie na telo bronz aj v Trenciankom kraji ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?