Striekanie celého tela - miesto solária

Ahojte, chcem sa len spýtať, či máte nejaké skúsenosti čo sa týka striekania na telo. Svadbu máme v lete, no opáliť sa určite nestihnem . Do solária sa mi veľmi chodiť nechce, tak som rozmýšľala o nastriekaní celého tela... Viete mi povedať či to farbí šaty? Keďže je to v lete, predsa telo sa bude potiť viac - pri tanci atd..... ale bojím sa či mi to tie šaty nezafarbí. Každému ďakujem za rady :) :)
Odpovedať
Ahoj, ja som si pár rokov dozadu nechala urobiť "opálenie" len na "pol tela", keď som šla na ples (mala som dlhé pastelové šaty, tak som v nich nechcela byť ako mrtvola, keďže bol január)... a šaty mi to zafarbilo... čiže ja by som ti to neodporúčala, ak máš šaty z požičovne, môžu ti ich nechať preplatiť - teda aspoň náklady na čistenie....
Odpovedať
@keajfs šatky sú moje kúpené, ale aj tak by som ich nerada zafarbila.... a dá sa to vyčistiť potom vez viditeľných škvrn?
Odpovedať
Radsej zacni chodit 3 tyzdne pred svadbou do solarka a mas klud. Vies si to regulovat, je to prirodzenejsie. Tie nastreky vedia vypalit velmi, velmi zle. Vyzera to neprirodzene a posledne, co na svadbe chces riesit je, ci sa ti to niekde otrie alebo ci ti to nezaspini saty. Potit sa budes, minimalne pri tanci, pri foteni vonku... Fakt som uz (aj tu) videla otrasne nafarbene oranzove nevesty.
Odpovedať
Ja som bola na nastreku 3 dni pred svadbou, odporucaju par hodin sa nekupat, vtedy to farbi, potom ked to umyjes, tak uz az tak nie. Len mne sa to hned po prvom kupeli cele zmylo a bolo som zase pasikova, ako predtym:D
Odpovedať
Ahoj, ja som spokojná s telovým mliekom Dove summer revived. Hneď po 1. raze som mala krásne zlatistú pokožku, krém rýchlo vsiakol a má krásnu vôňu. Nie je to ale typický samoopalovák. Nosím biele oblečenie do lekárne a vôbec sa mi nezafarbilo :)
Odpovedať
@maryskas ani žiadne fľačky a pôsobí prirodzene??
Odpovedať
mne neurobil. uz som vyskusala viac samoopalovakov a nikdy som nebola spokojna... ale toto nie je ani samoopalovak ale skor telove mlieko s pigmentami. Ja som bola spokojna, ale tak pozri si kedtak este recenzie dalsich na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s @iamhappy vyzerá to neprirodzene. kamarátka si to dala, nebolasíce oranžová, no nevyzeralo to dobre na fotkách s jej polovičkou, keď on bol zase bledý... :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?