Pleť a voda

moze sa mi aj z nejak nevhodneho alebo zleho zlozenia vody kazit plet? myslim tym ked si umyvam tvar napriklad
Odpovedať
@ketrinkaa sakra :-( som na intraku a nikdy som nevedela pochopit preco ked som tu, vyzeram ako 15 rocna pubertiacka a ked pridem domov tak sa to zlepsi... a uz dlhsie mam podozrenie prave na vodu.. a da sa zistit ci je ta voda tvrda?
Odpovedať
Je to možné, ak máš veľmi citlivú pleť. Mnohé kočky pre to prešli na Jarishov roztok. Ale dosť často to býva kozmetika, strava alebo hormóny.
Odpovedať
@slniecko154 napríklad tak, že sa ti usádza oveľa viac kameňa, keď je tvrdá voda. Ale cítiš to aj pri sprchovaní, ja som napr. z BA a v KE som vždy cítila, že je mäkšia voda. Úplne iný pocit na tele to bol.
Odpovedať
@hallie vidis ja som prave na intraku v KE :-D ale bohvie ako je tu regulovana voda no... a samotna cista mi ani nechuti, ma taku zvlastnu chut, nie moc prijemnu.. inak byvam v dome a sami si riesime tieto zalezitosti a problem nemam.. a ano mam citlivu plet, ani hocijake kremy si nemozem dat, hned ma zacne stipat a o opalovani ani nehovorim, to som hned cervena ako rak...a ja som pouzivala ten jarishov roztok a vobec ziadne zmeny som nezaznamenala, ani pozitivne ani negativne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?