Máte skúsenosti s opaľovaním v štúdiu formou nástreku?

Zaujímalo by ma, či ste vyskúšali opaľovanie formou nástreku a či ste boli spokojné, pretože začínam nad týmto krokom vážne uvažovať, len mi nejak chýba odvaha.
Odpovedať
ja som bola na nastreku... bola som velmi spokojna... bolo to rýchle, a nikdy som tak pekne nebola opalena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez bola,v za vo farskej ulicke..tam mi aj baba poradila,ze najlepsie je to vo stvrtok pred svadbou,nastrek trval asi 15minut.ja som bola spokojna,vydrzal par dni..a dala by som si to opat...nemas sa podla mna coho bat.. :-)
Odpovedať
baby a nefarbil Vam ten nastrek oblečenie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez bola a je to naozaj pekne opalenie zafarbilo mi to spodne pradlo ale vypralo sa to ;-)
Odpovedať
Ja som videla velmi umelo sfarbene nevesty po nastreku.... A potom sa kontrolovali cely vecer, ako vyzeraju a co im to zafarbilo. Ja som parkrat zasla do solarka a na svadbu som mala zjednotenu prirodzenu farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky..ja som bola uz niekolko krat na nastreku pretoze do solaria nemozem chodit..je to super..zafarbilo mi to veci len po nastreku kym to zaschlo ale stale som si zobrala vsetko cierne a vydrzalo mi to cca dva tyzdne..aj pred svadbou pojdem asi tak v utorok vecer, lebo potom by si sa nemala osem hodin sprchovat nech ti to poriadne zaschne a druhy den ked sa zmyjes tak ti zijde toho omnoho menej..podla mna je to super vec a ked si to das par dni skor tak ti to mozno az tak nezafarbi saty, lebo prve dni schadza asi najviac farby potom uz menej a menej..cize by som sa dala nastriekat skor ako stvrtok :) A co je dolezite stale si zisti odtien farby..lebo uz som videla aj oranzove baby :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?