Kedy treba začať chodiť do solária pred svadbou?

Profilova fotka
Ahojte kočky! Pomôžte.. Mám svetlú pokožku a pred svadbou chcem chodiť do solária. Kedy pred svadbou začať a na koľko minút chodiť, aby som bola dostatočne hnedá? Máte nejaké skúsenosti? Ďakujem za odpoveď! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,ja pracujem v solariu.a do solarka by si mala zacat chodit tak 2 mesiace pred svadbou.a s tym kde pracujem sa zacina na 2-3 minutky a postupne sa zvysuje.a chodit tak 3krat do tyzdna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za odpoveď!!! Tak bude dúfam výsledok stáť za to. :) Ja som myslela, že stačí tak 1 -2 týždne pred svadbou na 5 - 10 min. :-N
Odpovedať
Ja mam tiez svetlu plet-ako snehulienka,aristokraticku bielu hehe. Neviem sice ake silne su solarka v tvojom okoli ale ked som zacinala tak to bolo 3x3minuty,potom 3x6 a skusila som aj 9minut no to uz bolo na nevydrzanie to teplo :-p a chodila som kazdy 2.den, obcas vyslo ze az po 3-4dnoch som sla. Pokozka v pohode, pekne zhnedla, nesvrbela a hlavne som sa nesupala ako had. Po procedure som chodila do roboty, vecer letna sprcha a pouzivala som mlieko po opalovani,krasne chladil a vyzivoval.
Odpovedať
ahojte ja som zacala teraz chodit do vertiklalneho solarka, prvy krat som bola 4min, Mysliste ze postaci ked budem chodit tak 1 raz do tyzdna na 5 -7min? som svetlej pokozky. Kupila som si aj solarnku kozmetiku, ale neviem kedy presne sa mam natret kremom pred opalovanim? treba tesne pred vstupom alebo staci doma cca 20 min pred vstupom Diky
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem kočky! :) Takže tak 2 mesiace pred svadbou od 2-3 minút 3-4 dni do týždňa. No dúfam, že výsledok bude stáť za to a že sa mi vyčistia i menšie vyráštičky, ktoré mám na chrbte. Držte prsty! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?