Ako sa za 3 mesiace dostať do formy?

Ahojte! Neviem, ci ma niekto podobny ciel: Nemam vacsi problem s postavou, ale chcela by som za tri mesiace ziskat trosku kondicku, chodit cvicit a ziskat pohodu. Byt proste fit a krajsia za tri mesiace. Ja sa do toho pustim v juli. Necakam zazraky, len chcem vediet, ci mate skusenosti napr. s Pilatesom alebo Aerobicom - co je lepsie na tak kratku dobu. :-)
Odpovedať
preco sa chces dostat do formy za 3 mesiace? zacni co najskor, budes mat viac casu a bude to menej drasticke.Zacni cvicit aerobic, korculuj, dobry je aj spinning. Pilates je zdravotne cvicenie, velmi ucine,ak ho cvicis dlhodobo. :-)
Odpovedať
Ahoj Zuzi, ale ja som teraz prec a mam strasne toho vela - proste inak to u mna nejde. Tak preto... :-| Ja som zvykla cvicit kalanetiku.
Odpovedať
aj ja som chodila na kalanetiku, ale popri aerobiku . kalanetika je skvela na spevnenie a aerobne cvicenie na schudnutie.
Odpovedať
a kam, do ktoreho fitka si chodila presne?
Odpovedať
najprv do olympie a potom do relaxu. a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti odporucam pit zeleny caj, najlepsie su sypane, poradia ti aj ktory pomaha este viac na spalovanie, mozes si ho zarobit do velkej flase a popijat cez den aj chladeny, samozrejme nesladeny..okrem toho ti doda energiu, antioxidanty atd
Odpovedať
Profilova fotka
urcite zacni cvicit, ja som zacala chodit do posilky sama a neviem si to vynachvalit, ziskala som kondicku, energiu, skvely pocit, aj postava sa mi vyformovala, prestala ma bolievat hlava, no proste super :) pozri web sportujeme.sk, su tam aj konkretne popisy cvikov - co a ako robit spravne v akych seriach a opakovaniach. Bleble, sorry, ale podla mna len pit caj nepomoze, treba sa hybat aj :) samozrejme, zeleny caj je skvely k tomu pohybu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
busni: samozrejme som nemyslelalen pit len caj :-D ako doplnok k cviceniu samozrejme
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam tiez ten spinning !!! to je brutalna vec na kondicku, schudnutie, formovanie postavy. Najlepsie je tak 2x do tyzdna plus daka plavaren a bodla by aj posilka na urcite partie na ktorych chces viac zamakat. Plus raz do tzydna sauna na prekrvenie a precistenie pokozky, vyborne.. Nezabudat na pravidelnost v rezime - co sa tyka stravy hlavne. Kludne papaj, ale pravidelne, samozrejme menej. Je to len o zvyku!! ziadne triznenie.. A v neposlednom rade vela tekutin, voduuuu a kludne aj ten zeleny cajik, ale nie vela lebo ten je mocopudny. Ja som takto necielene schudla 8 kil ale za pol roka.. Nechcela som chudnut, ale pohyb, pravidelnost, mensie porcie, tekutiny ma dostali ozaj do formy. Vela stastia :)
Odpovedať
ked to tu citam, tak sa aj tesim, vlastne ked som chodila do posilky, tak ma to motivovalo same, asi je to taky logicky efekt, ze clovek ma zo seba dobry pocit... spinning som este neskusala. Ale napr. vobec mi nesadlo Tae-bo. par tyzdnov som sa snazila presvedcit samu seba, ze je to super, ale vobec som z cvicenia nemala radost. Urcite je to aj o vnutornom pocite pocas cvicenia :-)
Odpovedať
zuzka: chodila som (ale iba chvilku) na aerobic na Piaristickej.
Odpovedať
tam je arena, je to tam fajn, maju tam super cvicenia, ale velmi mi tam vadia tie stiesnene priestory a nizky strop :-) ja som prave prisla z cvicenia, som unavena a citim ze bude svalovka :-) zeleny caj je velmi dobry popri dietke, uvarim si 2 litre a pijem ho doobeda ;-) a tae-bo nemusim ani ja :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby, ake cvicenie mi doporučujete ked nemam kondičku, som sice mlada baba ale absolutne nesportujem a chcela by som začať, skor nejake spevnovanie, ale fitko mi neradte
Odpovedať
a to nechcem byt fit za 3 mesiace a z.u.z.k.a. zeleny cajik pijem aj ja, veľmi mi chuti :-)
Odpovedať
zuzka: mne tam vadilo, ze instruktorka vobec (alebo len malo) nekontrolovala, ci cvicime spravne. Proste som si pripadala, ze skackam, snazim sa, ale nemam kontrolu, ci mam spravne drzanie tela a tak... a kde sa Ti viac pacilo? v Relaxe alebo Olympii?
Odpovedať
katuska111: ja si myslim, ze ten pilates je super, ale ako pisala zuzka, je to dlhodobejsie. Zeleny caj pijem aj ja, odo dnes poctivo ;-)
Odpovedať
o pilatese som počula ja, ale ja som rozmyslala najprv nad nejakou jogou a potom kalanetika neskor, idem si uvariť cajik dostala som chut :-)
Odpovedať
ani neviem kde bolo lepsie, treba si najst cvicenie ktore ti vyhovuje, ale to s tou arenou mas uuplnu pravdu :-| chvalia si aj liniu, ktora je v plavarni, ale nebola som tam ;-)
Odpovedať
tesim sa, ked pridem domov a vrhnem sa na to. Inak, bola som pred casom aj na chem. peelingu - ale som trochu sklamana. Teda, necakala som zazraky, ale myslela som, ze budem vidiet nejaky rozdiel. Mozno ked maju baby citlivu plet, tak je to vyraznejsi vysledok...
Odpovedať
ahoj, ja chodim do posilky vacsinou 2x tyzdenne ked stiham a je to fajn....niezeby som sa na to nejako brutalne tesila, ale nemam rada ked som spotena ako pes (co po spinningu tak je a preto nan nechodim) a nepotrebujem zhadzovat lebo uz tak mam podvahy, skor spevnit a niektore partie( zadok, stehna,lytka, vlastne aj ruky a vrch)zvacsit, nabrat na objeme, lebo inak vyzeram dost detsky :-) a to sa mi prave tou posilkou podarilo, hlavne zadok a stehna ale tie cvicim uz 2 roky, cize asi preto, vrch tela som zacala cvicit cca pred polrokom tak este badatelne vysledky nie su....takze zalezi na tom, ci chces len spevnit a nabrat objem alebo aj chudnut...totiz ak aj chudnut tak aerobna aktivita je nevyhnutna v tom pripade, ak len tak ako ja bez chudnutia ,staci posilka 2x tyzdenne a vzdy na zaciatku, pripadne aj na konci nejaka chodza rychla alebo stepper par minut (ja viac ako 10 nedavam) na zahriatie....po este samozrejme natiahnut, strecing....co sa tyka jedla, mala by sa aj strava upravit, ale ja neupravujem, lebo mam rada sladke... ;-) samozrejme ale nejem sladke vecer o 20.00 alebo tak nejako, to by som asi vyzerala inak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... možno stojí za pokus si to prečítať. ;-)
Odpovedať
Caute vsetky, pridavam sa... cvicenie je super relax, aspon pre mna, ... podla mna aerobick je super relax, posilka s nizsimi vahami je tiez fajn na chudnutie, no vyhrava plavaren - je to parada pre chrbticu a zadok, zmensi sa a spevni :-D
Odpovedať
trosku sa opakujem s tym super relaxom... :-D ale co uz ked je to tak....
Odpovedať
pilates je skor na spevnenie svalov, tvarovanie postavy, an kondicku potom skor ten aerobic alebo spinning, ten mna osobne vlemi bavil. teraz chodim na pilates ;-)
Odpovedať
Ahojte, my mame svadbu za 4 mesiace a uz zacal u mna tvrdy rezim. Zatial 3 krat do tyzdna poriadny aerobik, kde sa poriadne vypotim a aj poposilujem, ale zacne (ked naberiem kondicku) pred aerobikom alebo po 15 min na steper. Je to velmi dobre na zadok. Za taky mesiac dva mam naplane medzi dnami co chodim na aerobik plavaren. vyborna kombinacia na chudnutie a spevnenie. to uz mam odskusane :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?