3D mihalnice - skúsenosti

Dievčence dala som si robiť 3D mihalnice, stáli ma 30eur. Bola som spokojná asi týždeň snimi kedy boli krásne a držali svoj tvar. Potom sa mi začali všelijak vykrúcať až ma pichali nepríjemne do oka. Padali mi dolu priebežne, do 2 týždňov vypadali, ale smola že aj s mojimi prirodzenými... Taaakže ako sa hovorí že pre krásu sa trpí, tak 2 týždne som chodila vypelychaná :D bez mihalníc... ale už rastú našťastie :) ale myslím že už nezopakujem 3D :D
Odpovedať
@empathia ja by som ich tiez nechcela. Ked vypadavaju - vyzera to hrozne a celkovo je to strasne nezdrave a umele a drahe. Ja si dam na svadbu nalepit trsy, bude to len kvoli fotkam a celkovej vizaži. Potom uz budem "nosiť" len svoje : ) drzim palce, aby narastli vlastne : )
Odpovedať
Fíha, nechcem sa nikoho dotknúť, ale asi si ich potom nemala kvalitne spravene.... Ja som si dávala prvýkrát mihalnice nejak polovica 09/13, boli prenaaaadherne spravene (odvtedy som bola namaľovaná asi len 4x - uz to nepotrebujem :-D ) mala som ich cca 5 týždňov a vydržali by mi aj dlhšie, len uz som chcela dorabku :) lebo samozrejme ze vypadali niektoré. Inak moje mihalnice su v absolútnom poriadku, nepadaju viac, a i menej - stále rovnako. Nechceš vyskúšať niekde inde? Inak aj tá cena - 30 EUR ( materiál + cca 2 hodiny prace) sa mi zdá dosť málo. =-)
Odpovedať
dievcina mi ich robila priblizne hodinu možno ja nemam stavane nato mihalnice aby som ich zatazila umelymi... ale ten pocit vo svadobny den bol ze vau vau vau :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?